• 6ats.

    Kudikio kuno temperatura

    Sveikos,turiu tokia kaip ir problemele : mano sunui dabar 5 menesiai su keliom savaitem,kita svaaite bus 6,vakar sukilo temperatura,buvo 37.7,nei koso,nei sloguoja,o va temperatura is kazkur atsirado,dejau zvakute,tai numuso,ryte temperaturos nebuvo,bet po pietu miegelio temperatura 37.2...paskui perkaiciau kad iki 38 temperaturos nereikia numusineti,tai siandien jokiu vaistuku nedaviau,mano klausimas: nuo ko galejo sukilt temperatura,ar jau reiektu vest pas gydytoja ar dar kelias dienas palaukti? kokias arbatas galima duoti ir siaip ka daryti,kad nekiltu temperatura daugiau? Aciu visoms.

    lettuceeKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal jam dantukai dyksta mano nerginai pirmieji dantukai pasirode 5men lygei

    mamyciuke

  2. 1

    na gali buti del dantuku, net jei ir nesijaucia, kad dygsta, gali sukilti temperatura. Tuo labiau, kad nera persalimo pozymiu. O numusineti temperaturos iki 8 laipsniu, tai tikrai nereikia, netgi iki 8.5 galia palaukti,. na ziurint, kaip vaikutis jauciausi, nes kiti ir nedidele temperatura sunkiai pernes, o kiti atvirksciai.

    Indruke

  3. 1

    jeigu yra galimybė, pasiskambinkit gydytojai tiesiog informuoti apie tokią būseną, gal ir patarimą kokį duos.
    O temperatūros nereikia numušinėti iki 38, kiti sako - iki 38,5 C. Be to, kūdikiai lengviau perneša temperatūrą. Irzlumas tikrai ne visada nuo temperatūros priklauso. Ir jums, gal dantukai dygsta, o gal skiepą gavote? Gal ir koks virusiukas puola. Manau reikia tik pasaugoti namie be jokių papildomų vaistų girdymo ar naudojimo, ir ji arba dings, arba pasirodys kiti ligos požymiai. Bent jau mūsų gyd. tai tris dienas laukdavo, žiūrėdavo kaip temperatūra kinta. O trečią dieną darė (tik kartą taip buvo) kraujo tyrimą virusui nustatyti.
    Be to, kartais tokiame amžiuje būna tridienė karštinė, kai tris dienas laikosi aukšta temperatūra, o paskui visą kūnelį išberia kaip dilgėlinė ar prakaitinė (toks panašus bėrimas).
    O dėl arbatėlių - sutinku su romantik...:)

    elegancija

  4. 1

    man gydytoja taip pat sake, kad temp nereikia numusineti iki 38, tai patare maziui duoti daugiau skysciu: pasaldinto vandenuko, ramuneliu, kmynu arbateles, tai mes tokiu budu ir numusdavome temperatura.

    romantike

  5. 1

    na siulyciau skysciu duoti o temperatura galejo pakilti del ivairiu priezasciu..gal persalo kur?o gal del dantuku dygimo temperatura pakilo..

    Anonimas

  6. 0

    aciu visoms uz atsakymus,siandien ryte temperaturos nebuvo,ziureim kaip vakarop bus,duodu arbateles ir dar laukiu,ziuresiu kaip bus veliau..O gal ir dantukai pasirodys,na pagyvensim pamatysim. dekui dar karteli visoms

    lettucee