• 6ats.

    dar karta del deklaravimo

    siemet pirmakart deklaravau pajamas internetu,pavyko is antro karto(bent taip manau),ten kur statusas buvo parasyta PRIIMTA AKTUALI.bet nezinau kur paziureti ar atskaite ar priskaiciavo man kokius pinigus?nes ten niekur neparasyta.o gal pas mane nulis?kaip suzinoti?cia paieskoj suradau mamos rase,kad jom i pasta ateina laiskas,kad deklaracija priita,bet nei as nei vyras jokiu laisku negavome...pildeme 28 balandzio.

    axomŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    aš gavau į el. p. atsakymą apie priėmimą deklaracijos. Dėl pinigų grąžinimo, jie nieko nesiunčia, jokių papildomų informacijų.
    Kaip ir rašė Vilmienė, deklaracijos atrodo, antrame lape (46 punktas) yra parašyta grąžintina suma - jeigu suma su minuso ženklu, tai reiškia, kad tau perves-grąžins tą nurodytą sumą, o jeigu suma teigiama - reikia ją sumokėti į nurodytas sąskaitas (jeigu nulis, nieko niekas neskolingas:). Nes niekas nuo kortelės pinigų nenurašo (man dar neteko pačiai grąžinti, tai tikiuosi, kad neapgavau tai rašydama).
    Be to, įėjus į VMI deklaravimo sistemą, ten kur yra išsiųstos deklaracijos, turi būti visa info apie užpildytą deklaraciją ir kartais būna parašyta info (man tai parašo), kokia suma turi būti grąžinta ar sumokėta.
    Dar reikia pasitikslinti savo profilio duomenis VMI deklaravimo sistemoje, gali būti, kad registruojantis nebūsit nurodę el. p. adreso, todėl ir neatsiuntė info (bent jau man taip buvo, kad buvo nurodytas kitas el. p. adresas, tai kai pakeičiau į šiuo metu naudojamą, kitą dieną ir gavau patvirtinimą apie priėmimą deklarasijos). Bet jeigu jau gavai patvirtinimą apie deklaracijos priėmimą, tai daugiau, tikiuosi, nieko VMI ir nesiunčia į el. p., jokios info.
    Tai kad jeigu suma yra su minuso ženklu, lieka tik laukti, kol pinigėliai bus pervesti į banko sąskaitą, kurią nurodėte pildydami deklaraciją. O pinigus grąžinti privalo iki liepos 31 d. Kadangi VMI skelbiasi, kad nelabai turi pinigų, tai teks palaukti, nes man irgi dar nėra grąžinę, nors užpildžiau balandžio pradžioje.

    elegancija

  2. 2

    Elegancija labai issamiai parase. Jei suma grazintina, tai ja perves i saskaita, o jei tu turi moketi, tai jau informuos

    Jorkaile

  3. 2

    Jei per internetine bankininkyste pildei, tai jokiu laisku i el.pasta negausi, kad priimta, jei butu klaidu ir netaisytum tada rasytu arba skambintu. Turi vel ten pat ieiti, kur pildei ir ziureti i pateiktas deklaracijas. O pinigus, kad susimoketi arba kad tau grazins, nurodo pacioj deklaracijoj (pajamu mokestis..2 lapas berods, nepamenu tiksliai). Jei nieko nebuvo tai viskas tvarkoj. Siemet daug kam priskaiciavo moketi pajamu mokescio, as taip pat susimokejau 47 lt. Perziurek dar deklaracija, nes iki geguzes 3 reikejo susimoketi, kitaip skaiciuoja delspinigius.

    liepa

  4. 2

    Na aš taip pat į elektroninį paštą tai nieko negavau.Ten dar pildant pasimato antram berods puslapį,o gal trečiam-grąžintina arba mokėtina suma būna nurodoma.Pasimk ją ir peržiūrėk-ten peržiūrėti deklaracijos duomenis-ir rasi.

    Vilmiene

  5. 1

    na pas taves elektroninio lapo sablone turi jau is karto rasyti kiek tu gausi lt ..beje kokiu banku naudojiesi'??

    Anonimas

  6. 1

    mes irgi gavom patvirtinimus i el. pasta, o vyras dar gavo paprasta laiska is mokesciu inspekcijos kiek turejo gauti kiek nuskaiciavo ir kokia suma ismokejo:)

    erika1984