• 17ats.

    Ar gimdete su nuskausminamais? Jei taip, kada jums juos pasiule?

    Man nei pries gimdyma, nei jo metu nesiule nuskausminamu vaistu. idomu kada jus del ju taretes..

    lip2kasGimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Gimdziau be nuskausminamuju

    liena

  2. 2

    man teko gimdyti pati pirma vaikeli.Siaip suleidzia epidura,kol dar kaklelis pilnai neprasiveres iki 4cm

    ruta26

  3. 2

    Man kaip dare cezari tai is karto atejo į palata daktaras ir pasiule kokius renkuosi sakaiu kad visai neskaudetu.

    mamyciuke

  4. 1

    cia nuo situacijos priklauso. as buvau pries epidura, bet po 12val skatinimo kai nuo skausmo vemt pradejau, atejo gydytojas ir pareiske, kad jau isviete anesteziologa, papasakojo apie zala, rizika, dave pasirasyt popierius ir padare epidura, kad galetu toliau skatint (aisku, nieko nepriskatino, gimdymas baigesi skubiu cezario pjuviu). moketi niekok nereikejo.

    diamond_snake

  5. 1

    ju niekas nepasiulo..epidiura reikia paciai pasirupinit ir nusipirkti vaistineje

    nade

  6. 1

    pasiūlė į gimdymo pabaigą, bet man jie nieko nepadėjo, sarėmiai kaip buvo skausmingi taip liko.

    vinipukas

  7. 1

    gimdziau be nuskausminamuju, taciau juos visoms siulo, kadangi jie yra mokami:) man asmeniskai pasiule nuskausminamuju iki gimdymo likus mazdaug 1 val.

    ugniukas

  8. 1

    Kai tik atvykau,pasiule,gal noreciau gimdyti vandenyje..,tuo metu atsisakiau kazkodel :(,tuomet kai jau gulejau palatoj,pasiule oro kauke,kuria is pradziu taip noormaliai ir nesupratau kaip naudotis,nors rode..,bet kadangi gimdymas uztruko,o tiksliau kaklelio prasiverimas,tai pries pat gala gimdymo ismokau "ivertinti"privalumus sios kaukes:).Taciau per velai :(,kadangi epidura suleido..,del kurio nei tariausi is anksto,nei ka..,pagal situacija..,paprasiau ir sutiko suleisti.Viskas nemokamai ir,zinoma,gimdziau ne Lt.

    geguziukas

  9. 1

    as gimdziau su nuskausminamais,turejau juos nusipirkusi (epidiura),kadangi gimdziau su skatinamaisiais,tai nezmoniskai skaudejo,tai man is karto istate drenuka kai tik pasakiau kad turiu epidiura,o kau saremiu nebegalejau iskesti suleisdavo nuskausminamus.

    daina

  10. 1

    Su manimi buvo tartasi pries gimdyma,ko as noreciau.Nieko neprasiau,niekas nieko ir nesiule.Tik pries pat gimdymo pabaiga vyras paprase man deguonies kaukes,kad truputi apmalsintu skausmus.

    vilem