• 21ats.

    echoskopas

    Eisiu i poliklinika echoskopuotis ir norejau paklaust ar gali su manim i kabineta eiti ir vyras? Jis lb nori pamatyti leliuka,bet galvoju ka pasakys daktare. Kaip jus daret,ar vedetes vyrus,ar leido? Pas mus daktare tokia ragana,bet gal ka nunesus leistu.
    Gal Kedainiu mamytes zino,nes butent Kedainiuose eisiu.

    Lina169Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    tai žinoma kad gali su manimi visda ejo per echoskopa, net man pati daktare liepe atsivesti kada pirma karta dare

    mamyciuke

  2. 3

    na as ir is kedainiu,ejau,bet vyro neleido,ir tikrai galiu pasakyti,skuba labai,pirma karta parode ekrana,bet nepasake kudikio lyties,labai pikta buvo ,o antra karta kai ejau padare echoskopa net ekrano neatsuko ir liepe eiti,tai net verkti pradejau,kad taip elgesi....

    Indruleeeee

  3. 2
  4. 2

    tai aisku kad leidzia. man pries dvi savaites dare pirma echoskopa, tai mano vyras ejo kartu ir labai patenkintas liko. dar sake ziurek ziurek pasoko kai gydytojas pilva pasdaude:) na mes kai esam Ispanijos tai ten buvo pakabintas atskiras ekranas kur ir as galejau matyti.

    wiktoriuke

  5. 2

    juk echoskopuos pilva, mums daktare net pakviete vyra kartu, o kita karta su mama ejau, nes lydejo i ligonine,juk smagu kai kiti mato, nes pati nelb ka maciau,as tik gulejau tad aiskino vyrui kas kur yra,kur stuburiukas,kur kojytes,rankytes:)vyras paskui ilgai kalbejo.zinoma,kad eik su vyru:)

    bantukas

  6. 2

    na pas mus nebuvo jokios problemos..as vyra vedziausi kartu i kabineta..ir netgi butu man buve neidomu,jei butu sake,kad vyras negali eiti i vidu..vistiek buciau su juo ejusi..

    Anonimas

  7. 2

    ten ligoninej tai pasake velai,gal 32 savaite,sako tipo mes anksciau lyties nematom:) todel as iskart paskui ir ejau privaciai,kad patvirtintu,aga ten reikia registruotis,nes ji man atrodo karta ar du tik i menesi atvaziuoja,buna skelbimai vietiniuose laikrasciuose,bet gal galima ir nuejus uzsirasyt,tas kabinetas yra iskart uz RIMI ten geguciu gatvej,irengtas daugiabucio namo pirmame aukste,yra iskaba:) reikes perzvelgt spauda,jei domins as tau galesiu veliau zinute parasyt su telefono nr ir adresu:)) nebijok,nesikandzios ir tos ligoninej:)

    sandritute

  8. 2

    sveika,as irgi is Kedainiu:) na as kai ejau abu kartus ejo ir vyras niekas nieko nesake,juk cia naturalu kad vyras palydi,tikrai neisvarys..tiesa,jos ten valdiskoje istaigoje tikrai nera ypatingai mandagios,siek tiek skubino,as dar nebaigiau tvarkytis,o jau kita zmogu ileido,ir ekrano neatsuka i tave jei nepaprasai,lyti tiesa pasake kai tik pamate:) todel as dar nuejau privaciai pas daktare atvaziuojancia is Kauno,ten i geguciu g.i kabineta,likau labai patenkinta,viska daktare parode mums su vyru,paaiskino,apie valanda gal buvom pas ja.kainavo 50lt vizitas:)

    sandritute

  9. 1

    pas mus mieste ir galima eit ,as ir ejau su vyru .ir teko druskininkuose but nes man ten dare pirma echoskopa tai ir leido vyra.

    lina38

  10. 1

    na as kedainiuose buvau,tai ta kur daro echoskopus yra labai maloni moteriske,as kai ejau tai su manim ejo uosviene ir svogierka ir ji nieko nesake :)

    zaikiuks