• 21ats.

    Kaip kovojat su pavydu?

    Esu labai pavydi.Savo vyro pavydžiu visiems,jo draugams,jo darbui.Rami jaučiuos tik kai jis yra su manim.Norėčiau tokia nebūti,bet nemoku.Esu skorpionė,sako tai mums būdinga?Kaip jus suvaldot pavydą?

    raganaiteSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Aš ir skorpijone ir pavydi nu bet jau po biski mane vyras itikina kad aš esu jo vienintele daug kas priklauso nuo vyro žodžiu

    mamyciuke

  2. 5

    Nesu pavydi. Gyvenu sia diena ir dziaugiuosi. Na nejaugi mano vyras vienas vienintelis pasaulyje,kad as jo tureciau pavydeti? o gal as dar geresni susirasiu, kai jis pabegs pas kita? svarbiausia,kad as turiu sveika vaika ir tai yra gyvenimo variklis, o visa kita antro plano aktoriai.... Nejaugi as kazkoks lepsis esi,kad tureciau isikabinti kazko ir kazko laikytis?

    juratele

  3. 4

    as irgi skorpione bet ne tokia jau pavydi :D o gal tiesiog mano vyras tam preteksto neduoda tai ir pavydeti nera ko ;))) bet siaip manau nera gerai tas pavydas nes kita pusyte irgi turi tureti truputi laiko savo pomegiams,draugams ir t.t..aisku viskas turi buti daromas su saiku ir nepamirstama kad yra dar seima :) bandyk uzsiimtik kokia veikla,kad maziau galetum prisigalvoti ka vyras "galetu ar negaletu"tuo metu daryti,dazniau iseik su savo draugem psivaikscioti,i kavine ar pan....na svarbiausia nesedeti namuose nes kai nera uzimtumo tai visos mintys tik is sukasi kur nereikia :D sekmes!

    Pearl

  4. 3

    Na jau nereikia sitaip apie vyrus, visos taip sako, o po to tik asaras lieja upemis:) O kad pavydit tai naturalu, bet aisku sveikas pavydas, kad netrukdytu jusu santykiams.Pabandykit juo pasitiket labiau tada naturaliai neturi del ko pavydeti.

    adkia

  5. 3

    aš taipogi pavydi,jei man reikia viską sužinau,kartais kai vyras pasako,kad aš pavydi,sakau,kad tokia nesu,nors verdu iš pykčio:Do kovoti su pavydu man nesiseka.

    emiliukas

  6. 3

    Su saikingu pavydy kovoti nereikia isvis.

    azas

  7. 2

    na sunkiai man su tuo pavydu..nes savo vyro labai pavydziu..kartais net snku susivaldyti

    Anonimas

  8. 2

    aš taip pat skorpionė , bet trečios dekados, gal todel jokio pavydo neturiu. Aš net pati galėčiau vyrui pasiūlyti nueiti pasilinksmint be manęs, juk jis žmogus, o ne daiktas. Kažkada jo vardu laimejau pasimatymą kine ir leidau jam eiti į kiną su kita panele. Grįžęs pasakojo, kad ta panelė nepatiko, kad aš daug geresnė. Ir kas čia tokio? Jei norės paliks , nors ir labai saugosiu.

    vinipukas

  9. 2

    Kiek auksiniu zodziu... Pora citatu net issirasiau :D Na, as esu tikrai pavydi. Stengiuosi to neparodyti, bet pavydas viduj mane varo is proto ir ne visada tai pavyksta. Tik tas pavydas kyla is nepasitikejimo, kuris atsirado tokiu metu, kai labiausiai rekejo vyro. Visai ant dieneliu kai turejo gimti kudikelis, vyras zodziais iskaudino mane su kita, nugirdau ju pokalbi, nieko daugiau, bet to uzteko. Kartais net pagalvoju, kad geriau gal nereik kankintis ir skirtis, bet... bet myliu, o dar ir vaikeli turim. Tai va sedziu ir pavyduliauju, vos tik atsiradus progai, nes atrodo, kad jis tik ir iesko progos mane isduoti :(

    lip2kas

  10. 2

    Cia nemazai skorpioniu pasisakiusi, tai pasisakysiu ir as :D Kaip nekeista, bet savo vyro nepavydziu...Gal del to, kad mes daug kalbames.Buna ir tokiu momentu, kai pamate gatveje grazia panele, abu aptarinejam:D O ir seip ne karta esu sakius, kad nera tokio vyro, be kurio negaleciau gyvent:) Dar manau, kad pavydeti kito zmogaus yra ne kas kita ,kaip nepasitikejimas savim:)

    Jaudrute