• 18ats.

    Ar turite savo vestuviu filma? Jei taip,ar patenkintos juo?Ar daznai pasiziurit?

    vakar paziurejau savaji,tai tokia nostalgija apeme..Taip grazu viskas buvo..Aisku,ir dabar esu be galo laiminga su savo vyru;)
    Labai dziaugiuosi,kad mus ikalbejo nusissamdyti operatoriu.Ir dar esu labai patenkinta,kad tas operatorius puikiai ismanantis savo darba...Jo darbo rezultatai man daug labiau patiko nei fotografo...

    rimremVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Turim ir mes vestuvinę juostą. Filmuota ne profesionalo, bet kokybė nebloga. Dabar tai jau labai seniai nežiūrėjom. Jau gal kokie 5m, jei ne daugiau. Problema ta, kad pas mane dar video juosta. Tai neturiu kur peržiūrėti.

    trejetukas

  2. 2

    TAip,mes turime ir retkarciais pasiziuryme,,pirmus pora metu tai laba daznai ziuredavom o dabar ziurim kiekvienu musu metiniu proga.

    Irina

  3. 1

    Turiu, bet įrašytas juostinis, dabar neturiu tokios aparatūros, kad galėčiau peržiūrėti, reikėtų nešti, kad perrašytų į kompaktą.

    iinnggaa

  4. 1

    Filmo neturim,tik foto,kartais pasiziurim

    ruta26

  5. 1

    Turiu, bet žiuriu vis reciau ir reciau. ...

    Jorkaile

  6. 1

    taip,turime ir mes filma,graziai sumontuota, kartais pasiziuriu, aisku gerai toki dalyka turet, nes nuotraukos to tokio jausmo neperduoda,kad visa tai atrodo lyg vakar buve,

    Milana69

  7. 1

    turim, bet ziurejom tik tada kai gavom, irr reikejo ji visiems parodyt, tada ir patys prisiziurejom iki soties... o po visko gal karta ar 2 teko paziuret seip is idomumo... seip patenkinti, graziai padirbejo operatorius :))))

    poolman

  8. 1

    mes turime tik seip filmuota video. senai jau ziurejau

    vestina

  9. 1

    Deja neturiu vestuviu filmo :( ir tai mane labiausiai liudina, nes labai noreciau po tiek laiko praejus pasiziureti..Deja ,deja....:(

    Pearl

  10. 1

    Profesionalaus, sumontuoto neturime. Turime tik paprasta kamera filmuota video. Uztat turime labai nuostabias, kokybiskas nuotraukas :)

    kvapni_feja