• 7ats.

    vitaminai vyrams

    gal mamytes pirkote koki vitaminu ar maisto papildu kompleksa vyrams savo ir parekomenduotume kazka?maniskis daug dirba,nusilpes kazkoks pavasari,nuejau i vaistine,bet tarp tokios gausybes pasiklydau,o ir kainos labai skiriasi..

    sandrituteVyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mano vyras naudoja wellman ir yra patenkintas

    liena

  2. 2

    mano vyras geria livol,visi tie vitaminai sudetimi panasus,tik kad skiriasi kainos.Kaip tik akcija buvo,tai uz 60 kapsuliu mes sumokejom apie 20 lt.

    ruta26

  3. 2

    vellman..po to nadojome multi total

    Anonimas

  4. 1
  5. 1

    welman ir mano vyras geria,sake jam labai energijos priduoda,nes dirba vadovaujanti darba,issenka ir galva ir fiziskai,jam sake padeda:)

    dzionike

  6. 1

    Mes su vyru bendrai geriamrytais po zuvu tauku sauksta :-) nusilpes labai neatrodo, nors tikrai ir daug dirba..plius jis dar sportuoja, ir i diena nuo 2 iki 8 kiausiniu zaliu isgeria, energijos turi, manau su kaupu..tik spek kiausinius pirkt.. stengiuosi pusryciams ir vakarui suplakt pieno ir vaisiu kokteilius. I diena kokius 2l skaniu pienisku kokteiliu prigeriam. Man jis akyse energingesnis pasirodo..:-) Manau vietoj vitaminu pirkimu ir pinigu leidimu, geriau namie virtuvej ka paeksperimentuoti :-)

    Imbiere

  7. 1

    geria maniskis siuos wellman ir labai yra patenkintas

    Mazute