• 10ats.

    Ginekologai ir akuseriai Vilniuje

    Sveikos,mamytes.Rasau cia pirma karta,nes neseniai tik suzinojau,kad esu jau busima mama.Noriu labai paprasyti,kad jus patartumete kokias privacias klinikas su gerais daktarais Vilniuje.Pas ginekologa lankysiuosi pirmaji karta,tai nenoriu,kad kas mane traumuotu pirma kart apsilankius.Vaikelis labai laukiamas,tai noris,kad viskas vuktu sklandziai nuo pirmuju dienu :) Dekoju is anksto uz atsakymus

    MeskuteSpecialisto pasirinkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Rima Sapon labai gera. Ji dirba Centro poliklinikoj, bet megsta dovanas.

    Jorkaile

  2. 2

    lankiausi 'medicinos stebukle' gydytoja Kanapeckiene. Jokiu nusiskundimu, labai maloni gydytoja.

    titina

  3. 2

    Kestutis Šklierius, baltupiuose kabineta turi ir operuoja VGM.Superinis daktaras.Dare cezari.Kazkur turiu jo vizitine, jei ka, galesiu atsiusti jo rekvizitus.

    liutukas

  4. 2

    labai gera ginekologe ir gimdimus priimineja cezarius daro supper specialiste Maxmedia prie Maximos mindaugo g. Listvaniene. per google maxmedia susirask telefona tos istaigos. As pati lankiausi pas ja labai maloni supratinga ismananti savo darba gydytoja

    austeja0809

  5. 2

    man asmeniskai nereali gydytoja yra Maja Rokicka ji dirba privacioje Baltupiu akuserijos klinikoje,pati pas ja nestumo, ir ne tik metu lankiausi,jei domina turiu ir jos mobilu tel.nr. (rasyk asmenine zinute man). viska paaiskinsiu. Taip par Raudonam kryziuje patiko skyriaus vedeja Puziene ir sios gydytojos kontaktus turiu.

    barskute

  6. 1

    Na va,stai ir nuejau :) nuostabi daktare Marina Stankeviciene.Labai svelni,rami ir supratinga,puiki specialiste.Aciu uz patarimus dar karta :)
    P.S. laukiuosi 7 savaitele :)

    Meskute

  7. 1

    man taip pat labai gera genekologe Maja Rohicka, ji dirba ir privacioj klinikoj ir poliklinikoje, tai vaikstau i poliklinika, tai nemanau kad apziura kazkuo skiriasi nuo privacios. sekmes

    Mila

  8. 1

    kaI laukiausi antro vaikelio lankiausi privacioje klinikoje Renmeda, ji randasi Seskineje. Ten dirba nemazai ginekologu, bet kai pirmam kartui tai labai rekomenduociau gyd. Marina Stankevičienė. Isskirtinio svelnumo ir supratingumo zmogus, manau, kad tikrai neisgasdins. Sekmes tau.

    mamyčiukas

  9. 0

    lankiausi ir as Renmedoj, bet pas gyd. S. Racinienę, tačiau ji prižiūri tik iki 12 sav., gal žinote ar ten dirbanti M. Stankevičienė neštukes prižiūri visą nėštumą?

    Lavazza14

  10. 0

    O kas nors yra girdėję ar vaikščioję pas Birutę Intaitę?

    Sonio