Atsakymai

  1. 6

    Pasidaryk testuka arba nueik pas savo gine ir bus aisku.

    Mam

  2. 3

    Kiek suprantu tai tu jau zinai kad laukiesi,tik nezinai kiek laiko,tai patarimas butu uzsiregistruok pas gine ir ji tau nustatys tikslu laika nestumo ;)

    pavasarinuke

  3. 3

    Geriausias budas issiaiskinti nupirkti testa arba apsilankyti pas ginekologe:)kuri tikrai tau atsakys i visus nerima keliancius klausimus:)

    miana

  4. 3

    gali buti kad ir sirgdama jau laukeisi ;) nusipirk testuka ir suzinosi :)

    Pearl

  5. 3

    na butu protingiausia pasidaryti testa,o nespelioti..ne manau,kad taip geitai apvaleja pilvukas,.pradeda apvaleti nuo 3-4 nestumo menesio

    Anonimas

  6. 3

    kartais pasitaiko tokiu atveju, kai pastojusios moterys dar kelis men. sulaukdavo menesiniu., tai gal ir tau taip. pasidaryk nestumo testa arba apsilankyk pas ginekologe.

    romantike

  7. 2

    Mano vienai draugei pilvukas pradėjo apvalėt vos kokių 6 sav laiko. Tai būna ir taip, kad organizmas labai greitai sureaguoja į pokyčius.
    Ir žinau ne vieną atveji, kai pastojusios moterys dar kelis mėn sirgadvo. Todėl tavo abejones tik ginekologas gali išsklaidyti.

    trejetukas

  8. 2

    Na labai retai, bet buna, kad menesines islieka ir pastojus, geriausia pasidaryti testuka ir suzinosi :)

    Indruke

  9. 1
  10. 1

    buna ir taip kad menstruacijos yra ir nestumas taip pat:) bet pilvukas tai tikrai dar neturetu dideti, abejonems issklaidyti - pasidaryk nestumo testuka. As manyciau kad tau greiciau psichologinis nestumas,bet tai tik mano nuomone. Sekmes.

    barskute