Atsakymai

  1. 3

    Kai aš noriu, kad kugelis būtų minkštas, tai pirmiausia tarkius užplikau verdančiu pienu, o paskui dedu likusius produktus.

    trejetukas

  2. 2

    daug pieno reiktu deti arba riebelu..

    Anonimas

  3. 1

    ipilti pieno,bet jei nera pieno tinka ir kefyras,isbandyta

    ruta26

  4. 1

    aš pakepinu spirgus ir visą supilu į tešlą, o tada į keptuvę

    Dziungarija

  5. 1

    As i tarkiu pilu tirpytus lasinukus uzpiltus pienu ir uzvirintus. tada minkstas gaunasi :)

    Indruke

  6. 1

    Reikia daugiau pieno pilti nei visada ;-) tiksliais kiekiais negaliu pasakyti, nes pati visada is akies pilu ir skirtingai gaunasi.. as labiau megstu toki gumini kugeli ;-) dar daug kas ir nuo bulviu priklauso, man nelabai patinka bulves su raudonom-violetinem lupenom..

    Imbiere

  7. 1

    Uzplykote vyrintu pienu tarkius ir nedekite miltu.

    Jurgela

  8. 1

    Uzvakar kepiau kugeli,gavosi puikus ir minkstas.Nupyliau pora saukstu tarkiu sunkos,o vietoj jos ipyliau virinto pieno.Butent jis ir minkstina kugeli.Kugelis neturetu buti ,,sausas''.Jam reikia riebalu.

    vilem

  9. 1

    mes irgi kai kepame kugeli pilame pieno :) jei nori minkstesnio pilk daugiau,kietesnio maziau pieno :) stai ir visa paslaptis :)

    Pearl

  10. 1

    Nepagailėti pieno:)Kai sutarkuoji bulves užplikai pienuko ir pili į tarkius,reikia jo nepagailėti.Aš kai pirmą kart dariau man atrodė,kad jis per skystas bus,bet jis kaip tik minkštas gavosi-vyras tokį labai mėgsta:)Proporcijų tai parašyt negaliu tiksliai,bet tarkiai paruošti kepti turi būti skysti-tirštesnės grietinėlės tirštumo sakyčiau.tada jis jau gaunasi toks net "tampomas",šiek tiek mažiau pieno-gausis minkštas.Sėkmės:)

    Vilmiene