Atsakymai

  1. 6

    paprasta sriuba tik dedu rukytos desrytes ir virto kaiusiniolabai skanu.

    mamyciuke

  2. 1

    nuverdu mesa,kad butu sultinys,sudedu bulves,rugstynes ir tarkuota virta kiausini i virimo pabaiga

    ruta26

  3. 1

    Isverdu mesa ar kauliukus, idedu kubeliais pjaustytas bulves, paverdu. Virimo pabaigoje dedu smulkintas rugstynes ir truputi dar paverdu.

    Imbiere

  4. 1

    Rūgštynių sriubą verdu taip: paverdu bulves, sudedu rūgštynes, po to kiaušinius susmulkinu sudedu, (pasikepinu svogūno ir y keptus svogūnus įpilu truputį vandens ir šaukštą miltų, pamaišau kol miltai ištirpsta) tada viską sudedu y puodą, įdedu prieskonių mišinio paverdu ir pabaigoj įdedu grietinės.

    laimike

  5. 1

    Išverdu sultinio iš mėsos,tada dedu bulvių,kai jos suminkštėja dedu rūgštynes,prieskonius,o kai baigia viskas išvirti dedu kiaušinį,kartais supjaustą virtą kiaušinį,o kartais paimu žalius kiaušinius,juos suplaku ir plona srovele maišydama pilu į sriubą,gaunasi visai neblogai...

    debesėlis

  6. 1

    As sudedu bulves, rugstynes, prieskonius, o pries virimo pabaiga idedu virtus kiausinius ir viskas :) Siandien kaip tik viriau sia sriuba, labai skanu ir mano mazyliui patiko :)

    Indruke

  7. 1

    paprastai..
    uzverdi vandeni idedi rugstyniu,bulviu supjaustytu..kiausinio..prieskoniu ir viskas

    Anonimas

  8. 1

    As tai verdu taip pat kaip paprastas sriubas,tik rugstynes dedu kai jau sriuba buna isvirusi,tik uzverdu sudejus rugstynes ir isjungiu,o tada jau dedu virta kiausini kubeliais supjaustyta ir viskas.

    mamka