• 13ats.

    Neturiu siuntimo i ligonine. Ka daryti?

    Mamos,patarkit. Laukiuosi 38 savaite, bet gine dar nedave siuntimo i ligonine. Pas gine vizitas 21 diena. Jei man gimdymas prasides anksciau nei 21 diena negi taip ir lekt i ligonine? Daiktai siaip sukrauti....

    labrolladyMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Anksciau laiko nei viena gine neraso siuntimo gimdymui,jei jau taip nutiktu kad gimdytum anksciau,tai nuvazuoji be jokiu siuntimu,tavo korteleje turi buti irasyta visokios rekomendacijos gimdymui.Siuntima raso tik po 40sav nestumo,kai jau buna sutarta kokia diena tau atvykti gimdyti.

    pavasarinuke

  2. 2

    mane gruodzio menesi operavo,buvo lb specifine operacija. Gal tam siuntime gine turejo parasyt rekomendacija,kad butu atliekamas cezario pjuvis...Ji taip ir issireiske-siuntimas

    labrollady

  3. 1

    na kai vaziavau gimdyti man ginekologe buvo israsiusi siuntima .. nes pas ja lankiausi kelias dienas pries gimdyma tai ji sako israsysiu jei ka noreciau atsigulti jei neprasisetu gimdymas, et neprireike man jo nes pagal laika ir taip vaikelis atejo , tad manau jis nera butinas, visgi jei gimdai tai vistiek pagimdysi ir be jo , todel nepergyvenk del siuntimo, vienintelis dokumentas tai nesciosios kortele turek ,pasa, ir soc draudimo pazymejima.

    geiza

  4. 1

    As ir neturejau jokio siuntimo,as gimdziau mensiu anksciau,paprasciausiai iskart vaziavau i priimaji ir niekas jau nebeklausia ar turi siuntima,priima be jokiu kalbu ir eiliu

    mamka

  5. 1

    zinoma,vaziuoji i gimdymo namus ir viskas.nereikia siuntimo jokio.

    bantukas

  6. 1

    man siuntima parase diena po termmino. kai buvo paskutinis vizitas, pasake jei nepagimmdau terminui suejus uzeiti ir duos siuntima o tada jau y ligonine.

    titina

  7. 1

    manau del savo pacios ramybes psiskambink gydytojei ir pasitikslink. ar gal paskaitinek nesciosios kortele gal ten viskas parasyta del ko nerimauji. nes seip normaliu atveju nereikiaiuntimo, nebent praejo terminass ar komplikacijos.

    titina

  8. 1

    nematau reiakalo pykt,vienos pergyvena ,kitom biski px,...va visa esme.Mano reikalas buvo paklaust,o kai kam reik isiskaityt kas rasoma kt atsakymuose. MANAU DAKTARAI NE PIEMENYS,ZINO KA DARO,KA SAKO.

    labrollady

  9. 1

    Na isties juokinga, tik nepykite:) pas mane irgi 38sav,pas gine 19 ir net nepergyvenu, juk dar ne laikas gimdyti. Dar 2sav. iki tos dienos...Jau antra karta matau toki klausima apie siuntima, nors gimdysiu pirma karta, bet 100% zinau, kad jokio siuntimo nereikia. Tai pasakyk savo gyd. del to siuntimo..

    miana

  10. 1

    nereikia jokiu siuntimu,kur norit ten gymdot,bus tik patenkinti,nes uz gymdives sodra moka ligoninej pinigus.

    ingrida2009