Atsakymai

  1. 2

    na 17 žmonių atrodo daugoka :) Manau be kokio karšto kepsnio vis tik neapseisit.
    O kaip prie stalo - visi sėdėsit, ar darysit ale švedišką stalą?
    Tiktų padaryti lavašo suktinukus - gražiai ir idomiai gaunasi su skirtingu idaru (aš dariau pagal internete rastą receptą); vieno kąsnio sumuštinukai-vėrinukai (duona-kumpis-alyvuogė-pomidoras(paprika)-sūris ar kiti variantai); yra pirkti tokie "krepšeliai", į kuriuos galima pridėti mišrainės - tai irgi bus kaip vieno kąsnio užkandėlė; Labai tinka visokiems sumuštiniams tepti lęšių salotos - jos ir skanios, ir gerai tepamos ant batono arba sudėti į krepšelius.
    Labai idomus stalo dekoravimas sumuštiniais:
    -paimi pienoplasto (kur dedamos į dėžes, kad kokia prekė nesusidaužytų - na ją dar reikia gauti :) );
    -pasidarai norimos formos, geriau apvalios, kaip šakotis (čia jau apipjaustyti reikia arba sujungti į kvadratą iš kelių gabalų, kad stabiliai stovėtų ant stalo, O aukštis ir plotis priklauso nuo planuojamo sumuštinių kiekio);
    -apvynioji folija;
    -prisegi salotų lapų, kad dalį folijos uždengtų, na tiesiog dekoruoji tą "bokštą";
    -tada į tą bokštą smeigi dantų krapštuku suvertus nedidelius sumuštinukus (pvz.,batonas+lašiša+citrina; duona+kokia jūros gėrybė ir t.t.); Ir taip smeigi vieną šalia kito, kol visas užsipildo.
    Ir ant stalo gražu, ir vietos nedaug užima. Bet čia labiau tiktų, kai nėra sėdima prie stalo, nes ne visi gali pasiekti :))))

    elegancija

  2. 1

    Mazu sumustinuku, labai skaniu galima prisigalvoti ar internete pasiziureti receptuku, ir patogu bus ir skanu :)

    Indruke

  3. 1

    na ant iskylos stalo, gamtoje manau skaniausia saslykai, kepsniukai ar deseles, o ant stalo padeti galima sugalvoti sumustinuku, siaip kokiu mesyciu vyniotiniu papjaustyti, vaikams zinoma jei bus saldumynu.. ;)

    geiza

  4. 1
  5. 1

    Saslykus, desreles ar kepsniukus issikept galima. o ant stalo manau pagrindiniai patiekaliukai butu yvairus sumustinukai ;-) vaisiu, riesutu, sausainiu. Pas mus jei kokia svente ar iskyla vyksta gamtoje, butinai pasiimu termosiuka kavos, nes turiu vyruka, kuris be kavos ne zingsnio ;-)

    Imbiere

  6. 1

    kepintos ant lauzo desreles,saslykai :) sumustinukai su lasisa ar ikrais ir pan.keptu sumustiniu ir pan.:)

    Pearl

  7. 1

    Manau kad padaryk kaska panasau i svediska stala,tai visada pasiteisina,stala papuosk ideju rasi internete,o ant kito sudek maista.Kiekvienas isides ka nores:Pvz.Keliu rusiu salotu,(cia fantazijosir skonio reikalas;) kaska is kepsniu,jai turi galimybe tai galite,ir grilinti,juk sakai klausi del iskilos gamtoje.
    O ir patys saves neapkrausite,salotas gali pasidaryti is vakaro tik nemaisyk su uzpilu(grietine,majonezu..)tiks ir lengvas uzkandis suris,riesutai,surus sausainukai...Sekmes

    Asteja

  8. 1

    jooo, as irgi uz sumustinukus. gali visokiu rusiu ju prigaminti, susmeigtu ant pagaliuku, arba ne... sumustinukai gali buti ne tik su mesa, suriu, kumpiu ir pan., bet ir vaisiai/darzoves susmeigtos ant ilgesnio pagaliuko/iesmuko...

    romantike

  9. 1

    daug braskiu,tuno sumustinuka,1 kasnio sumustiniu,ne tik su mesyte,bet ir darzoviu:) dekoruokj atbuza!!!!

    labrollady