• 10ats.

    demele ant kaktos kudikiui

    gal kam taip buvo ar yra,mergaite gime su rausva demele ant kaktos,pakausyje ir kitoje kaklo puseje is nugaros.gyd sako kad su laiku isnyks,bet jos dar yra,mum 9 men beveik.kodel jos buna?ar tikrai isnyks?

    axomVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pas mano sunu zemiau pakausiuko yra tokia deme. irgi sako, kad isnyks su laiku, bet cia laidiskai vadinamas gandro grybstelejimas. atseit, kai nese vaikuti :) o ant kaktos vadinasi angelo pabuciavimas :) daug vaikuciu tokius turi, mano giminaiciui jau 7 metai ir vis dar yra ant kaktytes demele. as i tai ziuriu taip, kad vaikutis ypatingas - jam lemta daug pasiekti :)

    Elevina

  2. 3

    Pas mano vyra yra ant petes...tOokia gan nedidele. Bet manau cia nieko baisaus:)
    Jeigu gyd. sako, kad laikui begant praeis,gal taip ir bus :)) Nepergyvenk:)))

    miana

  3. 2

    pas manaja irgi yra ant sonkauliu vienoje puseje.skaiciau zurnale kaip tik apie tai, kad jos nykimas gali buti net iki 10 metu!!! jei iki poros menesiu ji neisryskeja, tai iki metuku gali svieseti nyki, bet visiskai isnyks kaip jau raisau,apie 10m.sake mum gyd ,kad daro ten lazeriu isnykimus ju,bet manau, galima palaukt,kad nesvitint ten to vaikucio.tik aisku jei matomoj vietoj tai gal ir galima su lazeriu.bet nusiramink,ji su laiku tikrai tikrai praeis.

    bantukas

  4. 2

    pas mano panele taip pat yra plemukai raudoni nuo gimimo, ant kaktos ir is nugaros puses ant kakliuko. mum jau 1.9metuku bet vis dar neisnyko. jau ne taip raudona, bet vis dar matos , o ypac isryskeja kai supyksta ar pradeda verkt

    redusis

  5. 2

    Galima speti is aprasymo, kad pas jus hemangioma.Tai ji su laiku tikrai isnyks, nepergyvenk.Aisku nykimo procesas ilgas bet tikrai nebus visa gyvenim,tuo galime dziaugtis :) Gydytja turetu jums duoti siuntima i Santariskes(jei jus vilniuje) pas vaiku chirurgus,kurie stebetu ir duotu dagiau info siuo klausimu :)

    Pearl

  6. 1

    mano broliukui buvo tokia demele ant kojytes, gydytojai sake, kad neisnuks, bet isnyko, kazakaip nes labai staigiai, iki metuku.

    Indruke

  7. 1

    mani maziukui taip pat buvo gandro znybis,ta demele ant pakausiuko,ypac parausdavo kai verkdavo mazius,bet mazdaug nuo 2 metuku ji tapo beveik nepastebima,ir dar plaukuciai dengia..

    sandritute

  8. 1

    nu as del to nesijaudinu,pas mane,mano vyra ir sunu pas mus visus yra "gandro zyme",nu jei liks tai liks ka padarysi.

    axom

  9. 1

    pas mano dukryte taip pat yra tos demeles,ir ant galvytes netoli sprando,ir ant kaktos yra,ir ant antakio. mum jau 10 men,o jos vis dar matosi,nebe tiek ryskiai,bet visai dar nepranyko,manau su laiku tikrai isnyks.

    daina

  10. 1

    pas mano vyresnelebuvo ant pakausio prie kakliuko,tai daktare sake kad cia gandro zyme :) ir kad prais,na dabar jau mums 1.11 m. ir jos kaip ir nebera arba pasidare neberyski,tai manau kad laikui begant pranyks,o pas viena pazystama kuriam jau virs 20 ant kaktos raudonas plemas yra,na bet kad ir yra del to niekas nieko blogo tame nemato.

    masiniuke