• 7ats.

    gimdziau pries 7 savaites,mazdaug 5-6 is ju valesi gimda,po to pora dienu buvo ramu,o dabar vel kraujuoju,bet negausiai,galvoju kad tai menesines,maitinu vis dar pati,ar gali kad taip greit atsirado,ar cia ir toliau valosi?

    masiniukeSavijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tikriausiai dar valosi gimda, nepergyvenkit ;)

    geiza

  2. 2

    Cia taip valosi toliau tai gali uztrukt iki 2 men.

    mamka

  3. 2

    gali buti, kad toliau valosi gimda... man panasiai buvo: kraujavau kraujavau, paskui nustojo ir galvoju viskas jau, bet biski daugiau pajudejau, pasitampiau ir vel pradejau kraujuoti... o ir buna taip kartais kai su pauzem valosi..

    romantike

  4. 1

    Man taip pat buvo, kai nuejau pas ginekologe pasitikrinti po 6 - 7 savaiciu, tai pasake, kad jau cia menesines, bet paskui nustojau kraujuoti, jau manydama, kad buvo menesines, o kitu menesiniu sulaukiau, kai nustojau maitinti :) Taip pat manau tau valosi vis dar gimda :)

    Indruke

  5. 1

    As ir gimdziau pries 7 sav,jau dabar tai uzsibaige tas kraujevimas.O kaip pagimdziau tai pirma savaite pas mane labai mazai bego paskui pradejo begti daugokai,bet irgi tokeis tarpais tai pabega kokios dvi dienos ramu ir vel pateplioja,na as ir pati maitinu.

    oksaniukas19

  6. 1

    na man ir taip buvo, kad atrode jau viskas, bet daugiau pajudedavau ir vel pradedavo kraujuot. o be to net iki 9 savaiciu pas mane taip tesesi, bet viskas ok buvo.

    lip2kas

  7. 1

    ir as manau kad dar pilnai gimda neissivale.man panasiai buvo irgi jau maniau kad drauges stejo :) bet pasirodo klydau ;)

    Pearl