• 22ats.

    Kudikiu dregnu serveteliu naudojimas.

    Labutis mamytes.Sendien bunant man lauke viena pazistama(irgi turinti mazuti)pamate kad as tom dregnom servetelem nuvaliau saviskiai veiduka,kai susipurvino.Ji kategoriskai pareiske ka darau,negalima nes ten ti uzpakaliukui skirtos ir su aliejum.Tai zinokit juokas ima,bet tuo metu pasimeciau negi negalima.As visada nuvalydavau ar veiduka,ar rankytes,kakliuka.O jus mamytes gal ir ne tik uzpakaliuka nuvalot?Tiesa as dar dregnu serveteliu kartais nusiperku kur po kelis vienetus.Nes lauke neimanoma isbut visalaik svariai esant 8men.Aciu uz nuomones

    FaustaEkonomikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    rankytes tai tikrai galima valyti ir pati apsivalau juk jos vaiku tai neti užpakaliu valimui yra skirtos

    mamyciuke

  2. 3

    aš naudojau iki 1m.iki nesužinojau,kad juose labai daug pavojingų sveikatai cheminių medžiagų.

    emiliukas

  3. 3

    As tai tas serveteles tik uzpakaliukui naudoju... Vaikui Tempo serveteles.. Jei labai jau issipurvina, tai turiu su savim mineralinio. Bet nelabai mes issipurvinam..

    Jorkaile

  4. 3

    na as irgi su servetelemis ir veiduka nuprausiu,ir rankytes nusluostau,nematau tame nieko blogo,as ir pati vakare veida nusivalau Pampers servetelemis,ir ne is vienos mamos girdejau kad jos daug geriau negu paprastos prikvepintos,jeigu nera galimybes kitaip nusiprausti..

    sandritute

  5. 2

    Na mes jas praktiskai ir tenaudojame rankyciu ar veiduko valymui isvykose,juk nuprausti tai nera galimybiu.

    pavasarinuke

  6. 2

    As taip pat jas naudoju rankytem ir burnytei nuvalyti, kai nera galimybes su vandenuku nuprausti, bet mielaiu su vandeniu nuprausiu, kazkaip atsargiai i jas ziuriu.

    Indruke

  7. 2

    aš taip pat lauke jas naudoju savo mažyliui ir rankas nuvalau ir jei reikia veiduką pavalau, juk lauke nėra galimybės kur nusiprausti, tai tos servetėles puikiai praverčia.

    mysteryy

  8. 2

    na visokiu zmoniu yra visokiu reikia..na dar nei vienam vaikui nepakenke dregnos servelees..as visada vaikui apvalau kakliuka,rankytes ir burna

    Anonimas

  9. 2

    Nematau nieko blogo,juk serveteles ne tik uzpakaliukui skirtos o ir rankytem galima,net veiduka jei salia nera krano jos labai pravercia.mes naudojame lauke serveteles kaip atsarginis variantas :)

    Pearl

  10. 2

    as manau kad tikrai galima, as savo maziukui net ir dabar pavalau veiduka, ne visada praust yra galimybe. naudoju pampers su alijosium, ir jonson sensitive, odele gerai reaguoja :)

    laimukas