Atsakymai

  1. 3

    Mes ir maudomes kol kas kartu,tiek su teciu,tiek su mama,pradejom maudytis nuo tada kai pati mokejo jau sedeti vonioje,tai butu gal nuo 6-7men.Ir dabar mum 1.8m kol kas vis dar prausiames kartu,nekyla jokiu klausimu kas cia ar kas ten. :)

    pavasarinuke

  2. 2

    O mano mergaitei atvirkščiai nepatiko kartu maudytis:)Nuo gimimo maudėme ją vonelėj ir jai labai patikdavo.Kai paaugo jau kokių 9 mėn.mažoka jau ta vonelė jai buvo.Bet didžiojoj vonioj jai kažkaip nedrąsu buvo,tai bandžiau kelis kartus pati su ja maudytis tai jai nepatiko,na nuprausiu ją ir ji jau lauk nori lipt.Po to po truputį apsiprato viena maudytis didelėj vonioj ir iki šiol jai tai vienas iš didžiausių malonumų:)Tik atsisėst vistiek nesisėda ji vonioj nors tu ką,bet pritūpia ar kaip kitaip pliuškenasi:)

    Vilmiene

  3. 1
  4. 1

    Kartu nesimaudome niekas, bet kai jis pradeda taškytis, tai būname abu "išsimaudę" iki ausų:))

    iinnggaa

  5. 1

    kartais tetis maudosi su leliuku,as tai ne

    ruta26

  6. 1

    maudomes nuo gal 10 men duse, nes vonios eturim, o duse daug greiciau nei voneleje... bet besimaudant ar jau bebaigiant maudytis mazyle pamato mamos nuoga kruti ir ja ciumpa, vakar del sios priezasties maudziausi su maudymuko virsum..

    juliete

  7. 1

    7 menesiu pirma kart maudesi duse su teciu:)

    vabaliuke

  8. 1

    pradejome nuo puses metuku, buvo toks metas jog maudemes tryse :)) visa seimyna.. o daar dar kartais buna kartu su dukrele issimaudom jai 4metukai.. tevelis jau nebesimaudo su ja :)

    geiza

  9. 1

    maudziausi viena karta...o dazniausiai ta tetis su juo maudosi..arab vienas pats mazylis duodasi vonioje..

    Anonimas

  10. 1

    Mazyliui metukai.Niekada nesimaudem kartu vonioje,nes tiesiog mazai vietos jam turkstis,purkstis,zaisti ir visaip kitaip vartytis :)).O ir kai buvo mazesnis,kazkaip kai daugiau vietos,jis jausdavosi laisviau "makaluotis" kojytem,rankytem :).Jei isties vonia butu baseino didumo,gal butu kitaip :))

    geguziukas