Atsakymai

  1. 4

    Manau kiekvienam savo,tiek vyram,tiek moterim nera lengva gyventi.

    pavasarinuke

  2. 4

    Cia priklauso nuo poziurio i gyvenima.
    Tiek vyrui tiek moteriai yra savo sunkumu.
    Nei vienam nera lengva.

    Linute39

  3. 3

    Manau yra vienodai,tiek moteriai,tiek vyrui yra ką veikti šiame pasaulyje.:)

    Deimax

  4. 3

    nemanau,kad kazkuriam yra lengviau, kiekviena lytis turi savu rupesciu,savo gyvenimo paskirti, nemanau,kad kazkuriam gyvenimas yra pilkesnis, kiekvienas savo gyvenima susikuria pats,taip kaip jis nori kaip jam iseina, ir nuo to priklauso tas sunkumas,pvz jei moteris islepina vyra,pataikauja jam,po po to skundziasi,kad nieko nepadeda ir pan, ir sako,kad vyram lengviau gyvent... cia pacio zmogaus beda...as manau,kad tiek vyram tiek moterim duota po lygiia gyvenimo nastos, tik jie patys veliau ja pasidalina, o kaip pasidalina cia jau ju reikalas..

    Milana69

  5. 3

    Kai esu moteris, tai atrodo, kad man sunkiau gyventi.. Bet is tikro, tai gi ir vyrui pilna rupesciu..

    Jorkaile

  6. 3

    idomus klausimas:))?manau kiekviena moteris pasakys,kad lengviau gyventi vyrui..o kiekvienas vyras pasakys,kad lengviau yra moteriai gyventii..

    Anonimas

  7. 3

    as nemanau,kad skirtumas yra lytis.priklauso nuo daugelio dalyku.jei kalbant apie pinigus moteris labiau moka issiversti su maziau pinigu,vyram sunkiau.todel pritariu Linutei,abiem vienodai sunku.

    bantukas

  8. 2

    manau, kad abiem būna ir sunku, ir lengva

    Auksare

  9. 2

    manau lengviau gal gyventi yra moterims, juk jos gali susirasti gera stora, turtinga vyra kuris ja viskuo aprupins ir nereikes sukt galvos :)) o vyrai manau turi buti seimos galva rupintis islaikymu ir pan.. bet cia tik kaip pamastymo pavizdys :))

    geiza

  10. 2