• 5ats.

    Del geresniu palatu ( ypac Panevezio GN )

    Mielos mamytes noriu paklausti tu , kurios uzsisakinejo geresnes palatas. Ju reikia prasyti per gimdyma ar po visko ? Girdejau kad Panevezio GN galima gauti geresnes palatas ir guleti vienai vos uz 50 lt tik reikia tartis su akusere. O liuksines palatos tai kainuoja 100 lt ( 1 para ). Gal kuri zinot tiksliau ? Dekinga labai visoms !

    postera4Gimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    prieš 2m.liuksinė buvo 50lt.paprasta vienvietė 30lt.
    liuksinės buvo tik 2 palatos.visos buvo užimtos,kol aš gimdžiau 19valandų viena atsilaisvino.tai vyras skubiai ją užsakė,nes buvo nemažai norinčių užsisakyti.kai vyras užklausė pradžioje sakė nerezervuoja šių palatų,nes jos visą laiką užimtos.
    o tas liuksas tik tiek,kad yra lova vyrui,virdulys ir tv.

    emiliukas

  2. 1

    na geriausia butu pasakyti po gimdymo..ir siaip geriausia tada ir ikisti kelis lt.kad butu gersenes salygos..bet kam tauu ta mokama palata..nes as tai po gimdymo ir taip buvau vienvieteje palatoje su kudikiu..

    Anonimas

  3. 1

    Kaune Mazylio gimdymo namuose liuksine kainuoja 50 lt parai. As tariausi po operacijos, kai is reanimacijos kele i palatas.

    Indruke

  4. 1

    pas mus siauliuose parai kainuoja 60Lt palata mokama su tv, saldytuvu.. yra dar viena lova pvz vyrui miegoti..

    geiza

  5. 0

    liuksas kainuoja 100, bet nebuvo kai man reikejo, tai uz 50 dave paprasta palata, vienoj lovoj as miegojau, kitoj vyras. siaip pliusas tik tas kad nera pasaliniu zmoniu :)

    Anonimas