Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Taip jaučiu,ir dėl to nesijaudinu.Tai normalu.

    raganaite

  3. 2

    mėnuo prieš gimdymą prasideda... man kažkas panašaus buvo.. kaip spazmai. Daktarė net magnio išrašė

    Jorkaile

  4. 1
  5. 1

    nea as nejauciau..bet pazystamu moteru tai jausdavo,,nuejus pas gydytoja mano drauge paguldydavo i ligonine.,.

    Anonimas

  6. 1

    gali buti paruosiamieji saremiai...pas mane buvo tik as pati nejausdavau ju o ligonineje toniusiukus kai gydytojai stebejo tai akivaizdziai rode...manau nieko baisaus,organizmas ruosiasi gimdymui :)

    Pearl

  7. 1

    jau pries pat gimddyma ir man taip buvo

    raminta

  8. 1

    Man gimda pradejo susitraukineti sesta menesi,geriau magni iki astunto menesio o paskui gericiau pajudejus ar ilgiau pastovejus,arba pavaziavus masina ir susitraukinedavo.Manau cia daznai moteriai buna sitaip,nepanikuok ir stebek savo kuna,paziurek ka tau paveikus pradeda traukinetis ir stenkis tus veiksmus kuo maziau daryti,sekmes tau.

    oksaniukas19

  9. 0

    o taip jauciau,man dabar 35sav,bet kiek zinau taip ir turi buti,gimda ruosiasi,todel jaudintis tikrai neverta,nebent tai kartotusi daznai ir vis skausmingiau.sekmes tau:)

    brigita

  10. 0

    Susitraukimus as irgi jauciau mazdaug 34-35 sav, bet tai buvo paruosiamieji saremiai. Jie mane kankino labai daznai, kartais net verkt norejosi kokie stiprus uzeidavo, bet greit praeidavo. tikrai nera ko nerimauti, tiesiog daugiau pasilepink guledama lovoje ;) Mano daktare man patare -gulimas rezimas :)))))

    Viliukas