Atsakymai

  1. 2

    Pirmasis vyras dideliu emociju nerode.Kai antra vaikeli pagimdziau,jis net nelanke ligonineje,neatvaziavo pasiimti...Buvau viena,o jis buvo pas kita moteri.Dabartinis mano vyras manes nepaliko ne minutei.Dalyvavo gimdyme ir buvome kartu ligonines viesbutyje.Namo taip pat grizome kartu.Geles man ne prabanga.Jis mane lepina gelemis ir paprastomis dienomis.

    vilem

  2. 1

    oi labai gerai,namai blizga,leliuko lovyte paklota

    ruta26

  3. 1

    kadangi man teko namaza laika praguleti ligoninei ne menesi tai vyras buvo stopiai jau viska sumastes ...nupirkes vaiko lovyte zaislu,pataliukus vezimuka,ir visa kita ..gryzau namo pietus padaryti namai graziai sutvarkyti ispuosti atsimenu kaip siandien abu susede prie lovytes ilgai sedejom ziurjom i musu kuriny....jai vienas kuri norejo iseit is kambario kitas pasilikdavo priziuredavo labai jau laimingi buvom :)_

    qwer

  4. 1

    Vyras buvo su mumis kartu ligoninej nuo A iki Z :) , bet namais pasirupino jau pries isvykima gimdyti

    almyte7

  5. 1

    Mus kai parsiveze namo, radome sutvarkytus zinoma, kambarius ir daug balionu prikabinta :)

    Indruke

  6. 1

    mus irgi pasieme su vaikuciais is ligonines,nusiveze namo,o ten sutvarkyti kambariai,gelyciu puoksteles guli,valgyti padaryta :)))....atrodo gal ir smulkmena bet labai pamalonina ypac tada kai jautiesi laaaabai laukiama sugryztant namo tiek vyro tiek vaikuciu :)))

    Pearl

  7. 1

    atvaziavo parsivezti is ligonines..gryzusi radau labai tvarkingus namus primerktus geliu..ir vaiko lovyte buvo papuosta zaisliukai,,

    Anonimas

  8. 1

    na vyras atvaziavo jau ryte ir is ligonines grizome kartu,dar ta diena jis atveze geliu ir atvirute ir man,ir dar palatos kaimynei atvirute padovanojo,su sveikinimu sulaukus mergytes:)) o grize su maziuku radom iki blizgesio sutvarkytus,isvedintus namus:)

    sandritute

  9. 0

    Pirmiausia, i ligonine atvyko visa seima (dar turime dvi dukras, o dabar jau trecioji gime). Griome visi penki namo, o ten viskas svaru, balionais ispuosti namai. Veliau vakare siurprizas- lauke i dangu paleido dangaus zibinta-lyg simboli naujai gimusio mazylio ir fejerverkas, kad visi kaimynai zinotu, jog jau grizom. Taip mano namiskiai buvo pasiruose musu abieju grizimui. :)

    Anonimas

  10. 0

    mane irgi paeme...bet atvaziavus dar ir grindis ploviau

    Anonimas