• 10ats.

    darbai darze

    prasidejo vasariniai sodinimai,ravejimai,laistymai?ar megstate tokius darbus?gal jie ka nurs atpalaiduoja nuo sedejimo namuose ar darbe uzdaroje patalpoje?as asmeniskai lb megstu raveti,tik siais metais megstamo darbelio bus reciau...:(

    axomKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    megstu atsipalaidavimui nagus suleist i zeme:))) labai patinka darze pasikapstinet:)

    erika1984

  2. 2

    Aš tai pagal save matau, kad kai jau pradedi senti, tą daržą pradedi vertinti. Buvo laikas, kai irgi nekenčiau žemės. Dabar džiaugiuosi, kad turiu.

    Jorkaile

  3. 2

    Man ravejimas nuima bloga nuotaika, kai susipyksti su kuo nors. O kadangi zemes aplink nama yra, tai uzsiimti sodinimu nori nenori reikia. Sodinu tik tai, kas nereikalauja daug prieziuros ir gerai auga, nelepūs.

    Jorkaile

  4. 2

    Geliu darzeli ir nedideles lysves patinka raveti, laistyti ... bet plantacijos manes nezavi. I dideli lauka, kai nesimato vagu ar lysviu galo, manes neprikalbintu :)

    almyte7

  5. 1

    Nelabai megstu tokius darbus, nors raveti teko gal tik vaikysteje pas mociute darze:) Man geriau bute grindis plauti nei darzus raveti :D

    kvapni_feja

  6. 1

    nea man labai nepatinka ravejimas..nes man nuo zemes dziusta rankos.,.ir siaip man tokie darbai nera ,mieli..

    Anonimas

  7. 1

    nesu megeja tokiu darbu :) anksciau paauglysteje kaime turbut "atsivalgiau" tokiu darbu, tad dabar nebevilioja. mama turi soda, tai viena laime, kad jai lb lb patinka tokie darbai ir manes nepraso pagalbos :))

    romantike

  8. 1

    As ir augau kaime ir keikiau darzus ir dabar tas pats gyvenu priemiesty ir uosviene turi darza tai i ji manes nei su gera lazda nenuvysi.Maza gelyneli nuravet galiu ,bet i darzus eit tai ne ne ne.

    Ermita

  9. 1

    as augau miestelyje,ir tevai augino darzus,braskiu lauka,ir viska man raveti reikedavo,tai tikrai keikdavau tada tas atrodo nesibaigiancias vagas..dabar kai kitaip jau i tai ziuriu,tai dziaugiuosi svieziomis darzovemis is mamos darzu,tik ravet jau nebenuvaziuoju,vis ta mama pati visur laksto,kai tik pasisiulau,sako as jau viska pasidariau..

    sandritute

  10. 1

    na as uzaugusi kaime, taip kad man tokie darbai irgi nenaujiena :) Siaip labai kad megti, tai nepasakyciau, taciau tikrai nera taip, kad ravejimas ir kiti darbai darze ir sode butu man kankyne :)

    Indruke