• 9ats.

    Kiek laiko virti kiaulės kepenis ir vištų kepenėles ?

    Esu skaičiusi, kad pervirti ir nedavirti mėsos negalima, bet kiek laiko ją virti neturiu supratimo, nes nerandu info. Gal padėsite? Dabar jau 1h val verdu mažą gabaliuką kiaulių kepenų, gal reikia trumpiau?

    vinipukasMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na virko kol isvirs:)kol taps valgomos..atsipjauk siek tiek ir ragauk..o vistos kepeneles daug greiciau isverda ,nei kiauliu

    Anonimas

  2. 2

    Virk ir ragauk, suprasi kada jis jau isvires:) as tai is akies verdu, valanda, 45min.:)

    miana

  3. 1

    Labai trumpai, po užvirimo apie 5 min

    Jorkaile

  4. 1

    Vistos kepeneles,visu pirma apverdu,paskui apkepu,koki puse valandos uztenka.Jei darau pasteta,tai tik apkepu ir paskui sumalu su svogunu,pirstukus galima apsilaizyti

    ruta26

  5. 1

    Na as anksciau ir apie valanda ar virdavau ,ar kepdavau keptuveja,norint paruost.Bet visad kietos gaudavos.Ir labai klydau tai darydama.Reik kepti geru 15-20min .Bei virti.Ta prasme ,kad ibedus sakute,is ibestos vietos kraujas nesisunktu.Nes verdant ilgiau ,pradeda kieteti,ir trauktis.Bus kietos,o ne minkstai purios.Tad kai pradejau trumpinti laika istiesu gavosi minkstutes,ir be specifinio kartumo.Tad nebijoki pakeist laika i trumpesni.

    Fausta

  6. 1

    Girdėjau, kad labai trumpai, kai tik spalvą pakeičia.

    Auksare

  7. 1

    vistu kepeneles skaniausia kepti keptuveje apie 30min,po to patikrinti atpjovus ar nesimato kraujo,tas pats ir su kiaules kapenimis,tik gaminama ilgiau,daug receptu yra www.recai.lt
    ir kituose puslapiuose.

    Anonimas

  8. 1

    Manau valanda laiko uztenka virti, sunku pasakyt, nes nematau kaip atrodo ;-) o siaip pabadyk sakute ar peiliu, jei kraujas nebega, vadinasi isvirusios kepenys ;-)

    Imbiere

  9. 0

    20 min po to jos pradeda kietėti

    Anonimas