Atsakymai

  1. 2

    ir man taip buvo nestumo gale, bet nemanau, kad kazka gali padaryti, juk jau nemaza svori turi nesioti, tiesiog daugiau ilsekis, leisk sau patiginiauti juk kai gims mazylis, nebeturesi tokios galimybes.

    Indruke

  2. 2

    gerk vitaminus bet jai nescia tai jau taip ir bus pagimdysi ir bus vikas gerai

    mamyciuke

  3. 2

    Jei jau nestumo metu jauti energijos trukuma, kas bus kai pagimdysi?.. As labai nuosirdziai rasau.. Dabar tas laikas, kai gali pailseti, patinginiauti, issimiegoti, ramiai pavalgyti, ramiai pasivaikscioti. Ta ir daryk. Kaupk jegas mazylio auginimui.. Gal dar savo mityba perziurek, gal vitaminu truksta?

    Jorkaile

  4. 2

    pavasari visiems truksta energijos,o tau jos uz du,tad jai negeri jokiu vitaminu butu gerai pradeti gerti,cia jau gydytojos paklausk,o ir kiekvienoje vaistineje patars ka gali gerti.
    Kitas patarimas,jai turi salygas,su vyru,ar drauge nuvaziuok prie juros,kelios dienos tau bus i nauda,(pati prie juros vaziavau iki gimdymo likus 20dienu)pinigai kartais,neturi reiksmes(atsiprasau visu kam atrodo kad esu neteisi,bet tikrai zinau ka sakau,ju bus bet praeities nepakeisite.)...Zodziu pakeisk aplinka,ilsetis ir megautis laukimu gali bet kur...sekmes.

    Asteja

  5. 2

    esu du menesukai kaip pagimdziusir patikek jau ilgiuosi to ramau laiko kaip laukiausi,kada galejau miegoti ir ilsetis,aisku esu labai laiminga turedama vaikely bet poilsio truksta.Suprantu tave man ir taip buvo viskas buvo nusibode ir miegas ir poilsis,buvau isvarginta nerangi tas negalejimas issimiegoti viskas buvo nusibode ir laikas sustojes,laikykis laikykis jau nedauk teliko kiek gali save kazkuo uzsimk mane labai prablaskydavo kaip megsdavau kaska busimam vaikeliui,tu ir kazka uzsimk.

    oksaniukas19

  6. 2

    Gal visom nestukem i pabaiga uzeina tingejimo jausmas,energijos stygius,juk sunku pajudeti dvigubai bunant yra.Na megaukis siuo jausmu,kol gali.Leisk sau patyngeti,ir pailseti.Lai viska(pvzpuodus isplauna,kambarius sutvarko i parduotuve nueina)uz tave padaro kiti.Megaukis kol gali,nes kai bus mazius,noresi pailset,bet galbut nevisada galesi.Vienintelis patarimas,ilsekis.Ir sekmes laukiant mazylio.

    Fausta

  7. 2

    o kam tau ta energija? :) visoms turbut nestumo pabaigoje energijos truksta, tingulys ir vangumas apsedes. ilsekis, lepink save ir lauk mazylio, o energija sugris pagimdzius :))) na, o jei energijos trukumas tau toks kaip silpnumas, visiska apatija viskam ir pan. gal gydytojai uzsimink, gal vitaminu kokiu priskirs...

    romantike

  8. 1

    O tu ir nesistenk kazka daryti juk turi ilsetis,ruostis vaiko gimimui

    mamka