Atsakymai

  1. 1

    As tai bijojau pirkt toki galvojau issigas,tai pirkau paprasta.

    grirute

  2. 1

    Neperseniausiai per mamyčių klubo laidelę rodė apie tai, kaip pripratinti mažuosius sėstis ant puoduko ir rodė muzikinius tualetinius puodukus - suoliukus. Čia atrodo praktiški daiktai, nes paaugus puoduko dangtį galima dėti ant unitazo, o pats puodukas naudojamas kaip suolelis vaikams pasilipti, pvz. nusiplauti rankytes, ar pasidėti kojytes sėdantis ant unitazo, kol nepasiekia :)

    VaidaVe

  3. 1

    turim toki,bet muzikele greit sugedo,tai nulupom ja,liko paprastas puodukas

    ruta26

  4. 1

    Mano vaikams tas grojimas jokio įspūdžio nepadarė

    Jorkaile

  5. 1

    mes tokiu ir naudojames nuo pat pirmo karto, labai patiko ir labai greit ismoko daryt i puoduka ,nes matyt patikdavo,kai uzgrodavo :) sedom nuo 8men o pats savarankiskai pradejo prasytis nuo 1metu 2men

    Milana69

  6. 1

    o mes turime grojanti ir nesiskundziame:) pamenu kai pirma kart vaikutis parade ir uzgrojo muzikele mazius nesuprates pagalvojo kad duru skambutis skamba,i telika zvilgtelejo ir tik tada suprato kad po juo cia groja:) bet nebijo jis tos muzikeles..

    sandritute

  7. 1

    kazkaip man labai protingai skamba mamkos zodziai...o ir drauge toki turejo, tai sake, kad vaikas tiesiog nesuprasdavo, kad ta muzikele groja tik padarius reikaliuka, tiesiog tu dvieju dalyku nesusieja dar vaikuciai...mes turim paprasta begemota ir kolkas juo nesiskundziu, nes dukryte mielai ant jo sedi...

    Lukniukas

  8. 1

    turejau pries 10m. ,bet mano vaikas nemego tos muzikeles,o db turiu paprasta ir puiku

    genutester

  9. 1

    Dauguma vaiku issigasta kai uzgroja ta muzikele ir nebepadaro iki galo,geriau jau paprastas puodukas

    mamka

  10. 1

    Man taip pat buvo labai patogu. Tik deja greitai sugedo. Vieną dieną pradėjo groti ir nesustojo. Laukiau iki vakaro kol vyras pareis, tai laikiau balkone. Teko išimti tą mechanizmą. Bet dukra sėdi jau ir be muzikėlės.

    Augry