• 15ats.

    "Eurovizija" 2010m. Kokia jusu nuomone kas siemet laimes pirmaja vieta?Ar musu "vaikinai" turi kokiu nors sansu i penketuka pakliuti? kokia jusu asmenine nuomone ?:)

    PearlKinas ir TVĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 2

    Vakar praziopsojau Eurovizija, tik i pati gala isijungiau, tad negaliu speti kas laimes pirma vieta. O vaikinukai musu manau neuzims geros vietos.. Bet is sirdies linkiu jiems buti geresniems uz "LT UNITED", reiskia musu vaikinukai galetu nors 6 vieta paimt ;-)

    Imbiere

  3. 1

    Manau laimes Danija man jie labai patiko pati graziausia ju daina is visu atlikeju ,kaip be butu gaila deja lietuviai nepateko nors buvo to verti per ju daina visi juokes buvo sypsenom tikriausiai nei vieno nebutu rade su surukusiais veidais

    ikmeskute

  4. 1

    Siaip musu daina man visai nieko, bet kaip visada buna, dazniausiai niekas uz mus nebalsuoja :) Manau i penketuka nelabai turi sansu pakliuti.

    Indruke

  5. 1

    na i penketuka ir as abejoju ar pateks,nors aisku labai noretusi likti ne saraso gale..

    sandritute

  6. 1

    paklausius vakaryksciu dainu manau Inculto turi nemazai sansu mano nuomone, nieko gero neisgirdau vakar, tik kelios dainos patiko.

    titina

  7. 1

    i desimtuka gal ir papuls,ne auksciau,cia mano nuomone

    genutester

  8. 1

    Man nieko gero, kazkokios tragiskos dainos. Tik keletas padoriu tebuvo.Estu daina ne mano skonio, bet pakankamai idomi ir savotiska. O lietuviai turetu patekti

    kvapni_feja

  9. 1

    sunku prognozuoti, skonio reikalas... pvz Jurgelai patiko estai, o as negalejau klausytis ju :)

    romantike

  10. 1

    Belgai manau nelaimes, nes ne eurovizine daina. Panasu i James Blant. Moldavia man is vis nesamone.

    Jurgela