• 24ats.

    Ar jus mamytes taipat megstat kebabus,ir jai gaminat namie ar pavyksta?

    Turbut yra mamyciu juos megstanciu.?Man taipat patinka,tad kartais nusiperku,bet tik kad brangoki.Dabar kai yra pirkti paploteliu kebabiniu,tai kelis kartus dariausi.Tik kad beda ne tokie gaunasi,nors ir mesa pakepinu,ir darzoviu idedu.Bet vistiek netas kaip pirktyniai,aisku ir padaza uzpilu.O jus aar gamynates juos,ar perkat

    FaustaReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as juos gaminu tik namuose ir daug pigiau ir skaniau. O juos darau taip: ant paplotelio dedu ivairiu darzoviu- pjaustyta komusta, pomidoru, agurku pakepintos vistienos file su prieskoniais ir uzpilu viska gausiai Vilniaus padazu- mesos patiekalams. Viska suvynioju ir padedu ant ikaitusios sumustiniu keptuves, kiek galima ja uzdarau. Kai apskrunda paplotelis jau galima valgyti ir viduje viskas buna silta

    ginnta

  2. 2

    100proc,dominykas,tai ta pati ingrandr,ji neberašo,nes matyt gavo įspėjimą,tikriausiai nurašė taškus,todėl pas ingrandr 0 taškų.Ingradr nerašo nebendrauja,bet sau(t.y.dominykui) taškus delioja.kur žiūri admin,nebent nieko prieš,kai turima po kelias anketas ir sau deliojami taškai.o ir atsakimai visi ne į temą,niekada jokio patarimo nėra davusi,nei perka nei parduoda,bet kyša savo trigrąšį su kvailais klausimais ir dažniausiai net ne į temą.reikia pradėt visoms blokuoti jos atsakimus.

    emiliukas

  3. 2

    Labai mėgstu kebabus. Kartais ir namuose sugalvoju pasigaminti. Skonis truputį kitoks gaunasi, bet naminiai man patinka dėl to, kad į juos aš dedu vištieną. Darau panašiai kaip ir kebabinėj daro. Nes kai užsisakau, tai mėgstu pažiūrėti kaip gamina :)

    trejetukas

  4. 2

    Joks cia ne vyras, o ingrad (ar kaip ten) tik kitu vardu, ir tikrai keistais atsakymais...

    vabaliuke

  5. 2

    dominykai,kaip gali mėgti,pirkti ir neįsivaizduoti kaip jie gaminami,juk juos prie akių daro.

    emiliukas

  6. 2

    mes kartais nusiperkam, o namie negaminu, nes manau taspats gautusi pirkti ir daryti namie, ar nusipirkti jau pagamintus, manau ten dar ir skaniau pakepina juos:)

    geiza

  7. 2

    man tai labai patinka kebabai,,bet namie nesu ju gaminusi..kazkaip neisivaizduoju net kaip jie gaminami

    Anonimas

  8. 2

    as irgi nusiperku bet retai..o namie bandyt tikrai neteko:)

    sandritute

  9. 2
  10. 2

    labai mėgstu,vieną kartą teko gaminti namuose,gavosi neskanūs,suplyšę.daugiau neeksperimentuoju,patogiau nusipirkti nei gadinti produktus.

    emiliukas