• 23ats.

    kas nuomojasi busta?

    papasakokit, kokie seimininkai papuole. mes statom nama, pakolkas tenka nuomotis ir su tokia ragana susiderm db, kad siaubas! galvojom pragyvensim, nes iki ziemos bus pabaigtas jau musu bustas, o db reikia kraustytis del pusmecio, nes seimininke pamate, kaip vaika maitinu tyrele vysniu ir nutare, kad paauges isterlios jai sienas ir kad reikia mums issikraustyti. na nemoku aprasyti pykcio, apmaudo ir isvis, beprasmybes sito reikalo....

    ElevinaTeisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    sveika,mes irgi nuomojames jau antrus metus pas moteri tokia,na aciu dievui ramia,as iskart kai taremes sakau mes su vaiku busim,ar jums ne kliutis,ji sako viskas gerai..atvaziuoja tik kas antra menesi uz nuoma pinigeliu,paklausia kaip sekasi,leido mums savo nuoziura persistatyt arba isnest nereikalingus baldus,sake tvarkykites kaip namie tik nepadarykit skolu:) paprasem pakeist langus,pakeite,negaliu skustis..ir nuoma sumazino per krize.manau reikia ieskant iskart pasakyti kad vaikas yra vaikas nesitikek kad vaikscios ant pirstu galiuku ir niekur nei pirstelio antspaudo nepaliks..tikrai nemaloni tavo situacija..sakyk kai paaugs mes patys iseisim,liks sveikos tos sienos:) tikrai nesamone del pusmecio vel ieskotis..

    sandritute

  2. 3

    supantu tave,,visokiu buna tu seimininku..mes taip pat su vyru nuomojames..tai vaikas nupleses yra netgi tapetus..bet kadangi seimininke musu gerai tai liepe tik sutvrkyti kai iseisim

    nade

  3. 3

    pataupyk, Evelina, savo nervines lasteles :) isivaizduoju, kad tai ismusa is veziu ir klaikiai nervuoja, bet vis galvok apie savo vaikuti, jam gi visos tavo emocijos persiduoda. o del tos bjaurybes bobs, tai galvok taip - lazda turi du galus. uz visus blogus darbus ateina atpildas. ramybes ir stiprybes!

    Meskeriotoja

  4. 2

    Tiesa anonime pastatyk man nama as zinok visai neuzpykciau.Jai tu sugebi ji per men pastatyt.Noriu dvie aukstu su terasa,ir ziemos sodu ant stogo.

    Fausta

  5. 2

    anonimas matyt ne lietuvoj gyvena,o ten kur namai statomi per pusmeti.ir per kita pusmeti sugriuna:))

    axom

  6. 2

    Mes Norvegijoj gyvenam.Tai irgi teko susidurt su tokia superine seimininke:uzuolaidu uztraukt negalima-ka zmones pagalvos,vonioj karstas vanduo tik per pirma atsukima,pabandyk uzsukt ir karsto vandens nebera.Jai santechnikas pasake,kad viskas gerai,tai vadinasi viskas gerai.Tai su vyru kas kart kartu nusimaudydavom greitai ir nieko negalejom padaryt...Tai tetverem ten vos pora sav..Dabartiniam nuomojamm bute gyvenam jau du metai.Seimininkai uz 600km,tai visai patenkinti esam;)
    O tau linkiu kantrybes!!Nebe taip daug gi liko,kai busit patys sau seimininkai;)

    rimrem

  7. 2

    anonimas o tu manai kad nama pasistatytum per menesi laiko? savo lesomis statantis kiti ir 10 metu stato kol pasistato :) juokinga kai kazkas prisidengias anonimu rasineja tokias nesamones atrodo kad viskas vyksta zaibo greitumu...

    Doviliuke

  8. 2

    mes nuomojames buta nuo sausio menesio, labai geri seimininkai, tiksliau 30 neturinti mergina, nuo pat pradziu zinojo kad pas mus maziukas yra, taciau del nieko nepriekaistauja, atvaziuoja tik susirinkti pinigeliu ir viskas:)labai uzjauciu del tokios seimininkes, jauciu kokia pensiinio amziaus moteriske :)

    Doviliuke

  9. 1

    nuomojames su vyru ir mes busta,viskas labai normaliai,seimininke normali moteriske,susitarti del nuomos kainos eina,nevaiksto ir netikrina,su mokesciu lapeliais ir skaitliuku parodymais einam pas ja,o ne ji pas mus,viskas normoj,super uztaikem,kai pasiklausai,kaip kiti uzpuola ant nekokiu seimininku tai baisu darosi

    ruta26

  10. 1

    na dar karta aciu uz atsakymus. visgi kraustomes, seimininkai nauji malonus, graziai elgiasi su mano vaiku - iskart susilydziau:))) db va visi nagai "pareje" nuo sveitimo, bet ramu ant dusios;)

    Elevina