• 9ats.

    Nėštukės fotosesija - kaip pasiruošti?

    Gavau dovanų kuponą ir labai labai apsidžiaugiau nes labai norėjau. bet dabar iškilo klausimų. Gal žinote ką reikia pasidaryti prieš einant fotografuotis, pasiimti kartu? ar nebaisu apsinuoginti prieš fotografą?

    JogurtasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Na as kai ejau,tai mes nesemes kelis rubu komplektukus,tiek aptemtus,tiek laisvesnius,nesiausi suknele,nesiausi tympkutes ir kelnias ilgas,maikute,bliuzele,viska rengiausi,paskui fotografas atrinko foto.Pries tai apsilankiau kirpykloje,pasidariau makiaza ir plaukus susitvarkiau,kad nebuciau,kaip is lovos islipus ka tik ;)O apsinuoginti nebijojau,jie ten ne tokiu nuogubiu prisiziuri,jie meninikai ir tas jiem neidomu.Jei baisoka eiti pas vyra,galima ir fotografe moteri pasiieskoti,pasiteiraukite tam salone,gal yra ji.

    pavasarinuke

  2. 2

    as tai pati pasidariau makiaza ir plaukus suitvarkiau, man isvis nepatinka,kaip kiti ta padaro :) o nesemes su vyru deranciu bajeriu visokiu - vienodas ziemines kepures ir pan. ikalbejo fotografas ir ji issirengti :) ir nors atrodo nuogut nuogutele, o kai pamatem rezultata - "apsalom"! taip grazu!!! i paroda sake "des" mus:) o siaip tai svarbu nebijoti, na ir aisku, nusidepiliuoti :DDD visokiu "cinciberiu" tai studijoj jie turi, jeigu nieko nenusinesi :)

    Elevina

  3. 2

    na manau nieko pasiimti nereikia..pasipuosi ir eini..o ten toks ir apsinuoginimas..krutine buna uzdengta..nesibaimink

    nade

  4. 1

    labai priklauso kokius rūbus dėvi neštukės, jei aptemtus, ''išaugtus'', per kuriuos net bambos iššokusios matosi arba iš per mažos maikutės matosi nuogas pilvas, tai tada negražu, aš rinkčiausi laisvas sukneles-tunikas.

    vinipukas

  5. 1

    pasiskambink paciai fotografei/ui ir pasakys ka reikia atsinesti, kaip pasiruosti. gal tau net makijaza padarys =) ir nereikes paciai namuose. del apsinuoginimo tai cia jau niekas nevers taves issirengineti jei nenoresi. as kai ejau y savo foto sesija tai manes paklause ar as nusirengsiu nuogai ar noriu kazka pasilikti. nusirengiau ir esu tikrai patenkinta rezultatu, baisu irgi nebuvo nes vistiek kazkiek kazkas pridengta =) reikejo nusinesti keleta rubu o jau visus priedus kokiu tik buvo tai jau studijoje naudojom kas tiko. taip pat audiniu didelius gabalus jau turejo ten, cia jau prisidengimui kai jau nusirengi.

    titina

  6. 1

    as pati ejau fotografuotis7menesiu.kaune yra profesionali fotografe Geleziute.klause kaip noriu ar apsinuoginusi,ar ne.susuitvarkyk plaukus,pasidaryk makiaza.lb dziaugiuosi kad turiu atsiminima.

    aurikuka

  7. 1

    na pasiruosti ir reikia tik tiek kad pati nebijotum parodyti kazkiek saves,be to tai juk ne erotine fotosesija,manau tikrai fotografai ziures tave tik kaip i modeli,mama norincia iamzinti dziugias laukimo akimirkas:)) sekmes,tikra bus smagus prisiminimas:)

    sandritute

  8. 0

    Šiaip visa tai turėtų papasakoti fotografas. Prieš fotosesijas visada rengiame susitikimus ir aptariame įvairius niuansus. Nesvarbu, kad fotografuosites ne pas mus, tikrai galite mums drasiai skambtelti, ir jeigu nebusime labai uzsieme mielai jums duosime patarimu telefonu, nes cia daug rasyti reiketu :) 8 686 65516

    Musu atnaujinta nestukiu galerija: http://www.fotofaze.lt/galerija/nesciuju-fotosesijos/

    Daugiau apie pacia fotosesija:
    http://www.fotofaze.lt/nesciuju-fotosesija/


    Visiems linkime graziu nuotraukeliu!!! :)

    Anonimas

  9. 0

    Fotografuoju busimas mamytes, kudikelius, vaikus, seima! Kvieciu apsilankyti www.ritafoto.lt ir facebook'e www.ritafoto.lt

    ritafoto