Atsakymai

  1. 3

    Mano dukrytė buteliuko atsisakė būdama 6 mėn. Išsigandau, ką reikės daryti, kai norės atsigerti. Bet mažoji pati pasirinko ir pageria tiesiai iš puodelio, netgi nenori gerti per snapelį. Aišku, kiek pasiseka pagerti, kiek per smakriuką nuvarva, bet tai nebėda.Svarbiausia, kad mokosi. Todėl manau, kad pratinti prie gėrimo iš puodelio reikia po truputį ir kai vaikas pats to nori.

    elegancija

  2. 3

    maniskis buteliuko aplamai nepripazysta o is puoduko noriai geria.Manau kad geriau iskart prie puoduko pratinti nei prie buteliuko, nes buteliukas vis kazkada atitarnaus ir reikes prie puoduko mokytis :)

    Rita

  3. 2

    Mes niekad negerem is jokio buteliuko. Gerem mamos pienuka, ojei ka reikedavo sugirdyt tai darem sauksteliu,kai pradejo sedet pradejau duot ispuodelio

    gitaniux

  4. 2

    Galima pradeti mokinti is karto, kai tik vaikiukui pradedami duoti papildomi skysciai ar pienukas. Galima naudoti vietoj buteliuko. Zinoma, patogiausia, kai jau vaikiukas bent jau pusiau sedi. Pazystu pora mamyciu, kurios nenaudojo buteliuku visiskai, o girde leliukus is puoduko ar saukstelio.

    musė_maišė

  5. 1
  6. 1

    O mes nuo metuku pradejom ir dabar puikiai geriam :)

    Jorkaile

  7. 1

    na nuo kokiu 5menesiuku as 6 tai tikrai jau galima

    ervijota

  8. 1

    mums labai patinka gerti is ergonominio puodelio,ji naudojam nuo metuku.

    gintarep

  9. 1

    nuo puses metu mano maziukas geria is mokomojo puodelio

    julyte

  10. 1