• 9ats.

    Vaikui iš nosies bėga kraujas.

    šiandien dukrai iš nosies bėga kraujas. jau trečią kartą. taip dar niekad anksčiau nėra buvę
    . gal kas žinot dėl ko - nes ji labai bijo, kai bėga, kaip greičiau sustabdyti?

    Ineta_Vaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano dukryte irgi bijo. Paimkite ant ausies krapstuko uzvarvinti peroksido ir patepti nosytes snerve (gerai butu kiek imanoma giliau bet ne per gilai) kraujukas turi akimirksniu nustoti beges. Bet del daznumo jau reikia pas daktarus kreiptis. cia tik tam momentui.

    Ximana

  2. 2

    gal del sukilusio spaudimo bega kraujas..bet jei pasikartos dar tai geriau nuveskite pas gydytoja,kad uzdegintu nosy

    nade

  3. 2

    Sustabdyti padeda saltas merliukas uzdetas ant nosytes ir paguldzius. gal tavo dukryte prasikrapsto noryte, del to ir bega.

    Indruke

  4. 2
  5. 2

    man vaikysteje begalo begdavo, tiesiog guledama springdavau juo. tai prisimenu vaziavau pas gyd. tokiu vaistu kiso su vatom y nosis. o nuo ko tai kazkaip nepamenu.

    vestina

  6. 1

    lba mano vyriausiai dukrai begdavo.iki kokiu7 metuku.budavo kaip persala,stipriai kosija.vezeme prideginti,bet tam kartui.gyd sake yra arti kraujagisles.ir didesnis pralaidumas.isaugo.daznai prideginti negalima

    aurikuka

  7. 1

    mano sesei nuolat upeliais teka kraujas. nuo mazumes taip yra:( pas ja labai pavirsiuj tos kraujagysles nosyje.tai degino jau ne karta, ne kazka tepadeda. kuriam laikui apramina. padeda ledukai maisleyje ant nosies ties kakta ir ant kaklo reikia deti.
    jai visada suaktyveja, kai nusilpsta organizmas. pavasari dazniau bega, jeigu serga ir pan. kruva daktaru aplanke su mama ir kazko veiksmingesnio nerado.

    Elevina

  8. 1
  9. 0

    Dazniausia taip nutinka del vitamino C trukumo ir cia nuo amziaus jau nepriklauso. Nes organizmas vitamina eikvoja, o pats jo negamina. Todel ypac pavasary reikia jo panaudoti ir tuo paciu pastiprinti organizma. Jai domintu naturalus vitaminai, kurie duoda daug didesne nauda visiems, o ypac vaikams, tai rasykite i mano el. pasta: rima6711@gmail.com

    Anonimas