• 12ats.

    vezimas krypsta i sona

    Sakykit, ar jusu universalus vezimai krypsta i sona? man jau nuospaudos ant ranku nuo to spaudimo i kita puse...daug mamyciu pazystu kurios sako kad butent universalus vezimai krypsta i sona kai vaziuoji, t.y.tiesiai nevaziuoja... bet ne viena nezino kodel. o kaip pas jus?

    axomĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    musu tai i desine nesa..sakau vyrui vesk i servisa,ratu suvedima padarysi:D zodziu,cia turbut liga situ vezimu..man tai net ranka paskausta,todel jei su vyru vaikstom jis stumdo mazyle.:)

    bantukas

  2. 2

    ta pacia beda ir mes turime, sumazeja tas krypimas kai pripuciu naujai ratus.

    titina

  3. 2

    musu universalas taip pat i sona krypsta, bet mes vazinejame placiais keliukais, tai tas nemaiso labai, nes vezimas puikiai rieda, cia turbut kad nevienodai ratai pripusti, nes mes kada naujai priputem, tai sumazejo krypimas, galima sakyti dingo

    vinipukas

  4. 2

    musu vezimului tas pats :) pavargstu kj ilgai vazinejam :)

    gintarevaldas

  5. 2

    Mums taip pat buvo, vaziuodavo vezimas i viena sona. Bet net nepagalvojau, kad pas visu tas pats...

    Indruke

  6. 2

    kodel krypsta tikrai nepaaiskinsiu, nes nezinau, o krypt tai ir musiskis tutis trio krypo.kiek esu girdejus tai beveik visi universalai krypsta :)

    Milana69

  7. 2

    ar negali priklausyti nuo vezimuko?nes su manuoju kolkas dar viskas gerai..

    Lukniukas

  8. 2

    sveika,mes irgi turime universalu vezimeli jau pustreciu metu naudojam,nes dar kartais prireikia.mums irgi buvo kad vezimas nuolat suka i viena sona,is pradziu kai pirkome buvo gerai,paskui tai pasidare,kai perejom nuo lopsio prie sedimos padeties vel kazkaip lyg krypt noredavo,bet dabar jau senokai liovesi.net nezinau nuo ko cia priklauso,gal jei ka pasidedi po vezimeliu i ta daiktu skyreli traukia i viena sona,ar vaikas jei labiau sedi vienam sone isitaises..as irgi nesupratus likau kodel taip buvo,bet savaime liovesi..

    sandritute

  9. 2

    turiu 2 vezimus ir tas pats su abiejais :) tas, kur su kruva "navarotu", tai isvis sunkiai valdosi, db toki lengvesni isigijom, bet vistiek i kaire jam patinka vaziuoti :DDD vyras sako, kad nuo nevienodo oro kiekio padangose. buvom nusiveze iki degalines, priputem to oro lyg ir normaliai - vistiek tas pats - i kaire ir tiek :DDD

    Elevina

  10. 1

    pas mus ir ta pati problema,tiek su universalu buvo,tiek su sportinuku

    ruta26