Atsakymai

  1. 3

    Nu geras :)as ir turiu mothercare nesiokle ir net negalvojau, kad galima is nugaros nesioti :) db paziurejau - rimtai, puikiai uzsideda ;) man tai ji patinka, nes tvirta, bet turiu dar ir Chit firmos, ta patogesne, nes uztrauktukas yra - vaikeli man taip patogiau ideti. bet butinai reiks pabandyt ant nugaros uzsidet :) maniskis sveria 11kg jau, tai ant pilvo sunkoka nesioti.

    Elevina

  2. 2

    O as tai nepirkau,apsejom be nesykles,kazkaip prisiskaiciau visokiu blogu atsiliepimu apie jas,tai ir nepirkom,labai jos mums ir nereikejo,plius man su nugara problemos.

    pavasarinuke

  3. 2

    As turiu Mothercare nesykle. Jos kaina 150lt. Nuo gimimo iki 3 metuku. Siuo metu nesioju 4 menesiu vaikuti ant priekio o kai paaugs, jau is nugaros puses nesiosiu. Labai labai patogi ir matosi kad kokybiska.

    Jurgela

  4. 2

    manau, kad firma nėra labai svarbi (bent jau man). Jeigu kalbant apie kengūras-nešiokles, tai siūlau atkreipti dėmesį į kitus jų privalomus - kelių padėčių (ar galima nešioti vaikutį veidu nuo savęs, ar galima nešioti vaikutį pusiau gulima padėtimi ir pan.), ar patogu nusiimti nuo pečių, kai reikia išimti kūdikį.
    Bet jeigu rinktis, tai siūlyčiau geriau slingą arba vaikjuostę. Tikrai daugiau naudingesnis yra nei kengūra. Nes turiu ir kengūrą, ir vaikjuostę, tai aš labai naudojau vaikjuostę - joje nešiojau patį vaikutį ir namie, ir lauke (lauke netgi ją panaudodavau vietoj antklodės nuo saulės ar vėjo). O kengūra taip ir liko nenaudojama (ji pas mus yra dviejų padėčių, kad galima nešti nuo savęs pasodintą vaikutį ir į save atsuktą). Apie vaikjuostę ir jos rišimo būdus galima rasti internete visokios info ir su paveiksliukais. Draugė slingą internetu pirko už 60 Lt berods, o kengūra (pvz, Womar) kainuoja apie 50 Lt.

    elegancija

  5. 2

    as pirkau savo vaikui is turgaus..kazkaip man firma nera svarbi

    Anonimas

  6. 1

    as ysigijau Mobywrap vaikjuoste. reikejo ismokti tik uzsiristi bet seip tikrai man patinka. Mokejau 150 lt. Tinka iki 18kg, yra yvairu padeciu nesiojimo ir tinka nuo gimimo.

    titina

  7. 1

    Mergaites, ne taip suprantat, man firma irgi nesvarbi, taciau gal yra kazkurios firmos nesykles geriausios saugumo, patogumo, sveikumo sumetimais. Nes kai skaitinejau internete tai raso, kad geriau nepirkti is parduotuves bet kokios, kad vaikui butu naturali medziagyte, kad neprakaituotu ypac vasara, kad patogu jam butu, o svarbiausia, kad nekenktu. Tai va ir klausiu, gal naudojat, ar zinot KONKRECIAI, kokios firmos nesykle gali atitikti visus reikalavimus.

    adkia