Atsakymai

  1. 4

    liuka, zinok ko as tik neisbandziau ir i vezima guldyt ir lovytei is abieju pusiu.. o jam visvien jis muistosi uzsimerkes malasi rankutem kol neissibudina.. niu bet dabar ziuriu kelinta nakti mano lovoj gerai miega.. aciu uz patarimus :)))

    kristale

  2. 3

    daviau bet nieko nepadejo.

    inga3

  3. 2

    iš to nervingumo išaugama. mum jokie vaistukai nepadejo...

    Jorkaile

  4. 2

    Kristale, mano vaikinas irgi prastai miegodavo,tai padėjo tiesiog apkeitimas vietomis,ta prasme pamėgink vaikutį paguldyti kitoj pusėj nei įprastai (galvytę dėk ten,kur būdavo kojytės)

    Liuka

  5. 1

    daviau neuro sirupa,nei velnio nepadeda

    ruta26

  6. 1

    mums asmeniskai nepadejo db pradejau duoti melisana o jis va geras tik reikia pasitarti su gydytoju del dozavomo. jis kaip pakaitalas melisos sirupo. o melisos lb ramina

    lineja

  7. 1

    Aš esu naudojus tuos lašiukus, bet ne visada padedavo. Kartais padedavo, kartais ne. O jei budavo ramesne tai irgi dar neaišku ar nuo lašiuku ar tik sutapimas..

    rugile

  8. 1

    Laba Ausrute,

    o gal jam tiesiog uztektu, kad butu suvystytas? juk kai vaikiukas buna suvystomas jis jauciasi panasiai ir saugiai, taip, kaip jautesi budamas mamos pilvely... :)

    witute

  9. 0

    sweiki taip mes taipat geriam tuos laselius ir mums padeda tiesiog reikia reguliariai juos vartoti kaip gyditojas paskiria

    Anonimas