• 5ats.

    Kauno ukininku turgeliai

    Dar neilgai gyvenu Kaune ir noreciau paklausti, gal mamyes zinot turgeliu, kur zmones patys pardavineja savo uzaugintus vaisius bei darzoves? Laukiuosi ir man smagiau butu pirkti salotas bei ridikelius is zmogaus,kuris pats juos uzaugino, o ne is didziuju turgu, kur nesuprasi cia lietuviska produkcija ar kaimyniniu saliu. Gyvenu Dainavos rajone, bet domintu ir aplinkiniu rajonu turgeliai. Dekui :)

    Lina169ApsipirkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    doviliuke patikek vitepsko turgui tai tikrai ne visos bobutes savo uzaugintus parduoda... ne veltui jos ten visa ziema sedi, tai idomu ka jos ten uzaugina kai kiaura diena turgui sedi :)))

    poolman

  2. 1

    geriausias budas atskirti butu pirkti pas bobute turgui, ji tai tikrai tik savo pardavineja... o seip zn kad prie iki (kur prie kalnieciu parko yra) toks vyrukas pardavineja pas ji tai tikrai lietuviska pradukcija, zn ir is kur veza nes pats maciau kur jis viska augina ir tikrai zmogus nemeluoja... pas ji gali rasti ir braskiu ir salotu ir serbentu ir dar kazko:))) man atrodo kad is jau turetu bent su salotom tai tikrai stovet :) o daugiau kad garantuot tai nzn kur galeciau...

    poolman

  3. 1

    vitepsko turguje mociutes pardavineja savo uzaugintas darzoves, isspaustus suriu, padarytas grietines, net kaimiskus lasinukus :)

    Doviliuke

  4. 1

    25 turguj yra dazooviu turgelis, jai dar nepasikeite kas (bent anksciau tai pilna prekeiviu ten buvo) ieinant i turgu nuo pagrindines gatves eini tiesiai visa laika,nesuki i turgaus giluma.pereisi gatvele ir amtysi priesais pilna masinu ir issidejan zmones savo vaisiusdarzoves

    Anonimas

  5. 1

    Dainavoj ketvirtadieniais priešais Saulėtekio parduotuvę (kitam kelio šone) būna ūkininkų turgeliai. o šeip moteriškės pardavinėja savo užaugintas daržoves tarp turgelio ir Saulėtekio.

    Ineta_