• 14ats.

    ar verta pirkti lavinimo kilimeli?

    as lb norejau lavinimo rato - jo krastai aukstesni, ten sedi lelius, bet naudoto nerandu, o naujas brangokas. tai galvoju, kilimeli pirkti gal. bet vel - guli ten ant jo vaikas, bando pasiekti zaislus ir tiek. ar patinka vaikiukams kilimelis? o gal kokiu kitu "irenginiu" turit, kad lelius uzsiemes butu?

    ElevinaĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mums labai praverte. Rankos mano pailsejo

    Jorkaile

  2. 2

    Mums labai lavinimo ratas praverte.
    O pas senelius tai mociute buvo pasiuvusi lavinimo kilimeli, tai irgi mazylei jis labai patiko.As ta kilimeli ir i virtuve ir i vonia atsinesdavau, jei pasidarbuot reikedavo :). Nebutina pirkti, galima ir pasisiuti panaudojant spalvotas medziagu skiautes,apacioj storesnio audinio, del cezejimo-dovanu popieriu isiuti, kutosiukais ir tt papuost. Zodziu kiek tik fantazija leidzia:) . Sekmes!

    tulpe

  3. 2

    mes turejom lavinamaji kilimeji "boruze" bet nelabai jis domino musu pipira

    Milana69

  4. 2

    vat neperskaicius viso klausimo jau atsakyma rasiau:))turejome ir rata-mums asmeniskai nepakeiciamas dalykas buvo, pati gal geriausia pinigu investicija, nes jame ir paguleti galedavo, ir sedeti , saugu buvo palikti jame viena, nes zinodavau , kad niekur nenureplios, o tada daug ka pasidaryti galedavau...tik nezinau kaip del nesedincio vaikucio, kad ir nepilnai pripusi ta rata, jis toks man atrodo tada pusiau sedes, pusiau gules, stuburiukui gal negerai dar, nes mes ji naudojom, kai lele jau sedet bande, o ir gulintis vaikutis nemanau, kad atsieks zaisliukus jais zaisti...bet velesniam laikui tai liuks dalykas

    Lukniukas

  5. 1
  6. 1

    Gavom dovanu,bet kai jau nebereikejo to kilimelio,kazkaip ir issivertem,kol iki tol neturejom,lovytej su zaisliukais zaisdavo,vietoj muzikines karusles prikabindavau girlianda zieduku ir barskindavo sau

    ruta26

  7. 1

    mano mazoji nelabai domejosi lavinimo kilimeliu,jai labiau patiko ant naujagemiu kedutes.

    viktorijaz

  8. 1

    Mums tai labai praverte tas kilimelis, labai maziui patiko guleti ir ant nugaros ir ant pilvo. Veliau, kai smoko sedeti irgi sededavo ant jo ir zaisdavo :) taip kad ilgai ji naudojom.

    Indruke

  9. 1

    as irgi ilgai masciau,maniskei sueis 3men, tai zinok nesigailiu,kad nupirkom.ji tada kazkuo uzsiemus,ji bando siekti,zaisti,ten cypia viskas,ceza,barska dar ir groja,jai lb patinka.visai nesigailiu ,kad mokejau virs 200lt.mergyte domisi, bent kazka namie gali veikt kol ji guli.bet cia kiekvienam vaikui asmeniskai,bijojau,kad nepatiks, bet jai patinka ir ji guli mielai ant to kilimelio:)

    bantukas

  10. 1

    kai dar laukiausi maniau neverta pirkti, man toks s... daiktas atrode, bet kai susilaukiau mazylio gavom dovanu lavinimo kilimeli ir labai dziaugiuosi, mano sunui ten labai patinka, as dar papildomai zaisliuku prikabinu ir jis ten juos barskina labai noriai.

    romantike