Atsakymai

  1. 2

    na as esu girdejusi apie tokias injekcijas, bet pati niekada nesiryzciau to darytis :) kazkaip manau uztenka antiperspirantu pasinaudoti ir tiek, o kam tos injekcijos... O be to ir kaina nemaza.

    Indruke

  2. 2

    Siaubas,kokiu tik dar nesamoniu prigalvos,paskui stebisi is kur tiek serganciu visokiom vezio formom,gyvenime tokiu nesamoniu nesidaryciau.

    pavasarinuke

  3. 1

    Girdejau. Bet procedura stabdo prakaitavima iki 2 metu. Po kiek laiko vel reiks ta injekcija daryti. Kainuos brangiai, speju kaina keliais tukstanciais skaiciuosis.

    Imbiere

  4. 1

    girdejau,bet nerizikuociau taip

    ruta26

  5. 1

    girdejau,gana brangi procedura,aisku jei turi diskomforta del to,tai tada negaleiciau pinigu

    ruta26

  6. 1

    Taip, girdejau. Žmogus gi prakaituoja ne tik per pažastis! Ši injekcija neuždaro prakaito pasišalimimo kelių. Tik sustabdo prakaitavimą vienoje vietoje-pažastyse, t.y.ten, kur prakaitavimas sukelia didžiausią diskomfortą ir nemaloniausią kvapą.

    Dziungarija

  7. 1

    as uz jai zinoma labai didelis tas prakaitavimas pas moteri buna:) o jai normaliai viskas tai manau,kad nereiketu svaistytis pinigeliais,yra tam vandenukas ir higienos priemones:)

    Perla

  8. 1

    girdejau bet pati nuo prakaitavimo naudoju driklor labai padeda jokiu slapiu demiu ant rubu ir mano visa seima naudoja siulyciau pabandyti tik 30lt internete sekmes bandant

    guste11

  9. 1

    Girdejau, domejausi,aisku tai labai kenksminga kunui,geriau bandyti spresti kitais budais sia problema,pasitikrinti skydliauke,nes ji daug ka reguliuoja:)Tai tiek

    Zanet

  10. 1

    skaiciau apie sita procedura..as tik uz jeigu yra problema,kam jausti diskomforta.

    aurikuka