• 10ats.

    Vaikas ir naminiai gyvunai (katinai)

    sunui metukai ir 3 men, ketiname greitu laiku paimti maza kaciuka. Noreciau pasiklaust jusu nuomones ar verta dabar ji imti? O gal veliau, kai vaikas dar paaugs? Ar jus imtumete kaciuka, o gal bijotumete kad draskis vaika ir panasiai?

    Snezana1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As tai neimciau, vistiek ir pukai. Kai atsirado mazylsi, musu kate perejo miegot i koridoriu..

    Jorkaile

  2. 1

    Imciau, vaikas ipras prie dar vieno seimos nario

    Dziungarija

  3. 1

    mes turim katina.vaikas puikiai sutaria.

    juratele

  4. 1

    esu skaiciusi kad nuo kates galima kakzokiom ligom susirgti

    domisi

  5. 1

    As neimciau, manau geriau suniukas, nei kaciukas. Ir pukai visur buna, o vaikas kaip zinia, viska kisa i burna, taip kad gali problemu buti.

    Indruke

  6. 1

    na mes gyvename su katinukais dviem nuo pat gimimo. tai nieko tokio, priprato kates ir tiek. aisku jau vaiko vieno kambaryje su katem nepalieku, nes vis tike gyvunai, nezinai kas ten gali sauti y galva... o jei nuo mazens kaciukas bus priprates prie vaiko tai manau problemu jokiu neturetu kilti.

    titina

  7. 1

    jei maza kaciuka imsit, tai ir kaciukas apsipras ir vaikas kartu su juo augs :) tada gal ir lengviau ir paprasciau apsiprasti ir vienam ir kitam. as turejau 10 metu katina, paskui gime sunus ir senam katinui sunku apsiprasti prie jo buvo, aplamai nemegsta vaiku, pavydi... tad manau geriau kai nuo mazu dienu auga kartu, apsipranta, draugauja...

    romantike

  8. 1

    musu katinui 5 metai,rudeni pagymdziau ,irgi svarstem ka daryt,bet labai graziai katinas elgesi,ir megaitei labai jis patinka ( lauke katinas nebuna) susidraugavo :)

    dominika

  9. 1

    Na mes turime katina ir visai nieko sutaria su vaiku neblogai. Aisku visko pasitaiko, kad ir apdrasko. Bet tai buna kai vaikas pvz suduoda katinui su zaislu.

    ZivileN

  10. 1

    na mes irgi turejom katina nuo pat vaikucio gimimo tai labai daug dziaugsmo suteike na musiskis nesibraize manau jum kaip tik dabar ir vaikas mazas ir kaciukas mazas turetu gerai sutart

    simka