• 18ats.

    gal žinote, ar mamoms jau esančios motinystės atostogose nuo liepos 1d mazes išmokos?

    jei aš jau antrus metus auginu vaiką tai pagal įstatymą man mažės iki 75 proc, ar tas mažėjimas palies tik naujai išėjusias į motinystės atostogas?

    pupa34Teisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    to ir bijojau:(
    bet man sodroje sakė, kad konkreciai dar nenutarta:(
    gerai kad man liepa paskutinis mėnuo:))) Liepą dukrai 2m, tai galima sakyti būsiu dar neblogai pataikiusi su laiku išeiti motinystės atostogų;)))))

    pupa34

  2. 2

    baisu net pagalvoti, kad ateme is vaiku pinigus valstybe sutaupys

    vinipukas

  3. 2

    O dar nori, kad nemazetu gimstamumas... Taip issidirbineja, tiesiog vercia zmones emigruoti arba taip jau kenteti susiverzus dirzus, kad apie seimos pagausejima nei kalbos nebutu...

    Indruke

  4. 2

    Tiesa prisiminiau kad sie metai pagal metu statusa,ir uzsienio standarta yra paskelbti-"Kovojimo su skurdu,metai".-cha-tik musiskiam tiktu atbulinis varijantas-"Lietuviu skurdinimo metai"

    Fausta

  5. 2

    Na tikrai jau musu valdzia moka mamas nuskriausti.Ir vel Kubilas su simonyte,bei grybbauskaite svarsto kaip kirst i vaikus auginancias mamas..Mum dar tik 9men,tad dar ilgai teks ju isidyrbinejima kesti.Tuoj dar padarys kad metus tik galima augint bus.Greiciau toki seima kas isdraskitu.Arba jiems reiks sunest vaikus tegu parodo kaip ismaitynt uz kelis simtus,bei ismaityna.Atai ir taip nieko neveikia-nosis krapsto,arba miega,snaudzia,jai nezino kad visa men nebuvo seime(karaliaus atveju)o prabalsuota.Lietuviskas ciukciu lizdas.Blin...Atleiskit kartais del tokiu nesamoniu piktys ima,manau nevienai man,kuri kelis simtelius tik gauna.Sori.

    Fausta

  6. 2

    tai tau, pupa, tada nera ko bijoti :) na valdzia turi pasidaryti sau nauda, o kad ta nauda butu labiau jiems apsimoketu mazinti visoms.

    romantike

  7. 2

    Tau gerai. O man dar iki vaiko dveju metu daug. Ir kiek zinau, mazes visoms. Istatyma taikys atbuline data.

    Jorkaile

  8. 2
  9. 2

    teiravausi sodroje, tai ten jos pacios nieko konkretaus nežino.....
    tipo tik liepos 1d paaiškės, kažkodėl manęs tai visai nestebina....
    pas mus įstatymai priimami naktimis, keičiami dažnai, tik įdomu ką jie nuspręs:(

    pupa34

  10. 2

    Geras klausimas, man taip pat idomu ir nezinau tikslaus atsakymo.

    Indruke