Atsakymai

  1. 3

    vilnietės skelbiasi apie susitikimus GRUPĖSe esančioje vilniečių grupėje. Kadangi Forumo taisyklės draudžia organizuoti susitikimus Klausimų rubrikoje, tai tokie siūlymai čia, prie klausimų ir nepateikiami.
    Paskutinį kartą kai buvo planuojamas vilniečių susitikimas, visoms vilnietėms, prisiregistravusioms vilniečių grupėje, buvau išsiuntusi informaciją apie tokį renginį, bet niekas iš "naujų" mamų taip ir neprisijungė, o labai gaila.
    Kažkaip paskutiniu metu tas aktyvumas labai sumažėjęs ir nėra nei norinčių prisijungti, nei organizatorių tokiems susitikimams.
    Kaip tik š.m. gegužės 5 d. buvo metai, kai buvo organizuotas pirmasis mamanijos vilniečių susitikimas (dar to susitikimo foto galima pažiūrėti administratorės Ievos profily). O ir paskui jų buvo ne vienas, netgi su iš užsienio sugrįžtančiomis mamomis pavyksta susitikti.

    Dabar mintyse yra organizuoti dar vieną vilniečių mamyčių susitikimą (birželio vidury), tik reikia datą paderinti su iš užsienio atvykstančiomis mamomis.

    SEKIT GRUPĖSE "Vilnietės mamytės" KURIAMAS TEMAS, PRISIJUNKITE IR NAUJOS NARĖS, AKTYVIAI DALYVAUKIT IR BUS LABAI MALONU SUSIMATYTI VISOMS KARTU GYVAI.

    elegancija

  2. 3

    o įdomu kur skelbiama, kad vyks vienas ar kitas susitikimas? Aš tik vieną kartą mačiau čia mamanijoj Vilniaus mamų susitikimą

    Jorkaile

  3. 2

    na kad mamytes suvaziuotu is visur tai sunkiai tiketina,bet manau tikrai yra buves ne vienas susitikimas su savo miesto mamomis..tiesa gal mamanijos grupese kazkaip vangiai vyksta bendravimas tai sunku susiderinti,bet bent mes kedainietes tai tikrai darome susitikimus:) tik kaip visada reikia keleto aktyvesniu mamyciu suburti visas:)

    sandritute

  4. 2

    kad vyksta susitikimai ir ne vieną kartą

    vinipukas

  5. 2

    visi cia dalyvaujantys zmones turi viena bendra tiksla tai ju vaiku gerove... susitikimu esme ir buvo susitikti del vaiku taip pat ir susitikti mamoms padiskutuot ir t.t. nemanau kad soc sluoksnis galetu but geresnis ar blogesnis, jie negali but dalijami, visos mamos troksta geroves savo vaikam, o pasidalijus ziniomis ir turimu ju bagazu augint lengviau... o susipazint cia virtualioje erdveje tai ne tas pats kas susipazinti realiai, cia daugiau aptariami rupimi klausimai ir opios problemos o susipazinimas ir vyksta realiai matamt kt zmogu...
    va kodel buvo rengiami mamanijos meet'ai... juose neprivaloma dalyvauti, o jei turi noro ir tau idomu susipazinti su kt mamom tai ir eidavom i juos... kaip jau sakaiu senesni nariai is cia isilakste, todel nieks ir nebeorganizuoja susitikimo...
    kiek zn aktyviausiai reiskesi kauno ir vilniaus mamos, o laikas praleistas kartu budavo tikrai smagus... o ypac po susitikimo visi dege noru susitikti vel...

    poolman

  6. 1