Atsakymai

  1. 4

    vyras jau gerokai aukštesnis už mane, todėl reikia aukštakulnių batų :)

    elegancija

  2. 3

    mes su vyru abu esame labai mazi:) jis uz mane aukstesnis ir niekaip i tai nereguoju ..jai buciau aukstesne manau butu siokiu tokiu bedu :) na nors niekada net neziuredavau uz save mazesnius nes tokiu ir nesutikau o jai sutikau tai tik mazameciai ;D Mano ugis tik 1.59 cm :))

    ikmeskute

  3. 3

    Mano vyras 10 cm uz mane aukstesnis, tai ir su aukstakulniais as bunu zemesne, kas man patinka :)

    Indruke

  4. 3

    na mano vyras už mane aukštesnis tik 4cm, tai kai užsidedu aukštakulnius, tada nelabai kaip atrodo:(
    bet mums dzin mes jau pripratom:)))))
    aš ir pati nelabai mėgstu aukštakulnių, nes kai juos užsidedu pavirstu į 1,80cm krepsininkę:)))))))))))
    geriau jau be aukštakulnių:)

    pupa34

  5. 3

    Uz mane vyras aukstesnis tik 2 cm, o kai uzsidedu aukstakulnius tada as aukstesne ;) , bet man ir mano vyrui tai nesukelia diskonforto.

    ZivileN

  6. 3

    Kazkada as buvau dviem centimetrais aukstesne uz savo vaikina... Prisipazinsiu,tai ivaro kruva kompleksu:negali uzsideti aukstakulniu, lyg susiguzi.O tai neprideda geros savijautos.
    Dabar mano vyras tik siek tiek aukstesnis uz mane ir as jauciuosi kur kas geriau. :)

    Linute39

  7. 3

    taip as esu aukstesni uz savo zmona, bet kazkaip sios situacijos neanalizuojam tiesiog tai kaip norma ir tiek ;)

    poolman

  8. 2

    na aš tai žemesnė už savo vyrą - bet yra mūsų giminėj tokių šeimų, kur žmona už vyrą aukštesnė - ir gyvena normaliai ir laimingai. Gal kartais aplinkiniam ir nekaip atrodo, bet čia jau turėtų kitiems nerūpėti, kokio kuris ūgio, svarbu kad patiem gerai

    Ineta_

  9. 2

    Jeigu vyras tampa teisetu vyru ir yra zemesnis, vadinasi ne siaip sau :) Tai kodel bereikia kazkaip keistai del to jaustis - juk tos, kurios priima sprendima gyventi su zemesniu vyru, pasveria visus uz ir pries, zengiant prie altoriaus? Kam po vestuviu su zemesniu reiketu postringauti apie savijauta?... Manau, kad zmogaus savybes gali stipriai uzgozti ugio klausimus. Mano vyras uz mane aukstesnis, bet net, jei jis butu zemesnis, buciau pasirinkus ji :)

    Vaidota

  10. 2

    na as tai tokia nediduke esu,vyras uz mane 10 cm aukstesnis ir as tuo patenkinta:) aisku meilei ugis ne kliutis bet as matyt tokia stereotipine,kad man graziau kai vyras bent jau lygus su antraja puse:)

    sandritute