• 11ats.

    Ar issiskytes vyras gali susituokti baznycioje?

    Gal mamytes zino, mano draugas buvo vedes, bet issiskyre, mes galvojam apie vestuves, tik va man iskilo vienas klausimas, ar kad vyras buvo vedes ar mes galesim susituokti baznycioje?

    xeditukasxVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Dar yra toks dalykas-tau suteiks moterystės sakramenta.Palaiminima.O vyrui ne.

    raganaite

  2. 3

    Mano vyras buvo vedes viena karta. Kadangi jau buvo susituokes bažnycioj, tai mes negalejome. Mums neleido eit i bažnycia, tai tik zakristijoje palaimino mus ir žiedus. Kunigas tik paaiškino kad galima butu anuliuoti bažnytine santuoka, kadangi iš primos santuokos vyras neturejo vaiku.

    rugile

  3. 3

    jei tavo būsimasis dar nėra tuokęsis bažnyčioj, tai galėsit tuoktis, bet jei jis jau tuokėsi bažnyčioj, tai tada negalėsit. Žinau, kad būna išimčių - bet tada jau reikia važiuoti pas vyskupą ir rašyti prašymus ir pan.

    Ineta_

  4. 2

    Seip galima antra karta tuoktis baznycioje. tuokia bernardynu venuolyno venuoliai. tik jie sutuokia be jokiu liudininku. mano brolio vestuves taip buvo.

    ZivileN

  5. 2

    siaip jeigu buvo susiotuokes baznycioje ir norint tuoktis antra karta tai reikia su vyskupu tartis kad ta visa priesaika " iki grabo lentos" kuria sake savo pirmajai zmonai baznycioje nuimtu, tada bus panaikinta baznytine santuoka ir bus galima tuoktis antra karta...

    Doviliuke

  6. 2

    jejgu vaikinas busimas vyras dave presaika baznycioj toj santokoj tai ne,,.girdejau kad gali baznycia skirt,reikia rasyt laiska i biskupija, ir ten svarstoma,del skirybu bet turi but prezatis,nie taip kad nesutapo xarakterei ,ir labai ilgai tas procesas eina,,,

    dominika

  7. 2

    taip anuliuoti gal ir galima bet tai labai ilgas tampymasis iseitu...ir labai daug lakstymo..siaip antraji karteli vyras vesti baznycioje negali,deja :(

    Pearl

  8. 2

    Ir dar pasake kad tik po metu galima butu gauti bažnytine santuoka.

    rugile

  9. 2

    Baznycioje galima tuoktis tik viena karta gyvenime, tad jei jis buvo susituokes baznycioje, tai nebegalesite, o jei su buvusia zmona nesituoke baznycioje, tada galesite tuoktis jus baznycioje :)

    Indruke

  10. 1