Atsakymai

  1. 3

    labas, buvom londone ir osle,aisku neilgai, bet viska savo vaikuciams veziausi ka susija su vaistais. viska rekomendavo seimos daktare kokiu vaistu reikia.sekmes.

    ievutek

  2. 3

    labas, buvom londone ir osel, aiksu neilgai, bet viska savo vaikuciams veziausi kas susija su vaistais.svarbiausia nuo temperaturos, nuo viduriavimo.jei skrandis sustreikuotu, nuo kosulio, tepaliuku.seip tai viska nusiveziau ka rekomendavo musu seimos daktare.pasitarkit ir kartu nuspresit ko reikia.sekmes.

    ievutek

  3. 2

    As gyvenu uzsienyje ir problemu tikrai neturiu.Labai gerai ir rupestingai yra priziurimi mazyliai.Manau gyvenant lietuvoje,tiek demesio gyditojas susirgus mazyliui neskirtu.

    kristina

  4. 1

    Bent Ispanijoje prieziura ideali.

    gintarep

  5. 1

    Gyventi i uzsieni nevaziavom, bet tik kokiai savaitei pasibut, tai nusipirkdauvau vaikui sveikatos draudima ir isimesdavau i krepsi keleta vaistuku, termometra ir kt.

    Agne

  6. 0

    As gyvenu Osle.Vaiku medicinine prieziura gera.Turejau bedos su vyresnemis.Susirgo jos vejaraupiais,o as dar leidimo gyvenimui cia neturejau.Daktarai tokiu nepriima.Vyras vede mano maziukes pas savo privatu daktara.Prieme,israse vaistu.Aisku,si paslauga buvo mokama.As turiu problemu del vaistu.Cia kiek kitokie vaistai ir kitoks poziuris i negalavimus.

    vilem