Atsakymai

  1. 3

    Ąčiū anonime.Kiek žinau tai akropolio vaistinėse yra.Tik labai įdomu ar veiksmingas,ir ar visuose miestose jį taiko per gimdyma.Man dar 3 savaites liko iki gimdymo,tai turėsiu tave omenyje.Sėkmės ir stiprybės tau.

    raganaite

  2. 2

    Turiu Dianatal gimdymui skirtą gelį. Mokėjau 350lt. Turiu ant dienų gimdyti. Mano vardas Eglė, tel: 861408389.Jei domina paskambinkit po savaitės, kur įsigyti galėsiu nurodyti kontaktus, nes vaistinėse dar nėra.

    Anonimas

  3. 1

    Sio gelio nepataria naudoti tos daktares,kurios neleido sau isleisti pinigu ant naudojimo apmokymu kuru,kurie vyksta ne lietuvoje... ;) Tos gyd.kurios ten vyko ir dalyvavo pskaitose, dabar skatina nesciasias naudoti si geli.. Beje Europoje (Austrijoje,Svedijoje,Prancuzijoje...) sis gelis naudojamas jau beveik desimtmeti ;) (Iregistruotas kaip medikamentas jau 2002m)

    Anonimas

  4. 1

    O ar zinot kaip ta geli reikia tepti? Nes istikro tai pinigai nera mazi jo,bet jei daktaras nemokes jo uztepti kaip reikia? (NEs tas gelis nera labai populiarus)

    Anonimas

  5. 1

    pasiklausiau savo gyd pas kuri ketinu gimdyti, ka jis mano apie si geli, ir jis patare man mesti ji is galvos :))) tik reklama gera ;)

    Anonimas

  6. 1

    Teko išmėginti,man labai padėjo, turėjau kuo greičiau išgimdyt, nes vaikiukui buvo apsisukusi virkštelė aplink kaklą, tai manau išgelbėjo jai gyvybę, bet ir tai gimė pridususi, nežinau kaip būtų be to gelio. Vaisiaus išstūminas užtruko 15 min. viso gimdymo trukmė 3h.

    Anonimas

  7. 1

    Parduodu 2 švirkštus "Dianatal' gelio ( komplekte būna 3 vnt.), kaina 200lt. Tel;861408389

    Anonimas

  8. 1

    Labas Anonime,
    labai domiuosi Dianatal geliu. Ar teko jį naudoti? Ar padėjo? Kada jau reikia jį naudoti, prieš pat gimdymą? Lina

    Anonimas

  9. 1

    Kaina apie 344.68 Lt kad kas butu is pazystamu naudoje tai negirdejau, manau,kad Lt jis mazai populiarus...

    Anonimas

  10. 0

    parduodu Dianatal gelio visą nepanaudotą pakuotę

    http://www.skelbiu.lt/skelbimai/dianatal-akuserinis-gelis-20639668.html

    Anonimas