• 28ats.

    Kaip Jus ziurite i "pavadeli" kudikiui?

    Musu draugai nupirko dukrai toki vaiko"pavadeli".Kai ji tik pradejo vaiksciuoti uzdedavo jai ir mazoji netaip smarkiai griudavo,draugai sako maziau melyniu.Na va ir musiske princese jau pati daro kelis zingsniukus,o visa diena susilenkus pavaikscioju su ja ir vakare nugaros nebejauciu.Galvoju gal ir mums si isradima panaudoti? :)
    Gal kuri mamyte turejo toki "pavadeli"? Ar geras daiktas ir vertas demesio?

    zuzuliaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Pasiskaičius jūsų pasisakymus tai atrodo kad visi, kas naudoją tokį nepamainomą išradimą - yra žiaurūs žmonės. Baikit taip keistai vertinti!!!! Gal tas "timtelėjimas", kurį čia kažkuri aprašė visai nebuvo piktybinis, o vaikutis tiesiog neišsilaikė ant kojyčių ir todėl taip pasirodė, kad jau vaikas visiškai kontroliuojamas. Be to, dar gali būti du skirtingos paskirties "pavadėliai" - vieni yra skirti vaikui vedžioti - mokinti juos vaikščioti, o kiti yra skirti didesniems vaikučiams, kurie yra hiper aktyvūs ir sunku juos "suvaldyti" einant gatve (pvz., kad staigiai neišbėgtų į gatvę). Mano draugė naudoja jau didesniam savo sūnui, nes su juo ji niekur negali ramiai eiti, nes vaikas tiesiog dėl savo hiperaktyvumo ne eina, o visą laiką bėga.
    Aš pati naudojau savo dukrytei, kai ji tik pradėjo vaikščioti. Nes kiek galima pasilenkus visą laiką už pažastų ją vedžioti arba dukrytei eiti iškėlus rankytes, ji gi irgi pavargsta.
    Paskui, kai jau geriau vaikščiojo, tai lauke labai praversdavo - tiesiog uždėdavau ir paimdavau tik esant reikalui - kai matydavau, kad jau nugrius, kad bėga į balą ar kt. extra atveju. Taip pat galima "pareguliuoti" vaikučio ėjimo kryptį:)))) Na man buvo nepamainomas dalykas.
    Iš pradžių namie bandėm vaikščioti per pažastis užkabinta lengva paklode, bet nebuvo taip patogu kaip su pavadėliu (ar petnešomiss, kaip jas galima pavadinti).

    elegancija

  2. 3

    Man tai juokingai skamba bet tikrai geras dalykas tik galetu vadintis kaip kitaip o ne pavadelis. o seip tai labai geras dalykas ir kai turi kelis nedidelius vaikus juk visu uz ranku neprivedziosi o su pavadeliu jau kur kas geriau.

    mamyciuke

  3. 2

    Emiliukas,
    jeigu nė karto gatvėje nematei už pavadėlio vedamo vaiko, tai taip ir sakyk, kad pati sugalvojai savo nuomonę. Nes tas kas iš tikro matė taip vedžiojamus vaikus ar pačios naudojo, niekada taip nepasakys kad panašu į šuniuko vedžiojimą. Ir prie ko čia balos?? išsipurvinimai?? Jis ne tam skirtas, o tam, kad vaikutis mokintusi išlaikyti lygsvarą, įgautų svarankiškumo, stengtųsi taisyklingai statyti kojytes ir t.t. Nes yra gydytojų daug nuomonių ir pasisakymų, kad vedžiojimas vaiko už iškeltų rankyčių, gadina vaikučio sąnarius iš peties ir yra netgi išnirimo galimybė. O laikant vaikutį už pažastų - jis nejaučia pilnai savo svorio, prastai stato kojytes ir kt. priežastys. O ir pačiai mamai gatvėje susilenkus vaikščioti, tai dar kvailiau atrodytų, nei patogiai vedžioti vaikutį už pavadėlio.
    P.S. tai irgi mano nuomonė.

    elegancija

  4. 2

    žiūriu teigiamai, nes tai tikrai geras daiktas, kam vargti su kokiu rankšluosčiu, jei yra pagaminti šaunūs laikikliai, kurie tinka net mokant važiuoti dviračiu ar riedučiais, jų tikrai nėra ko gedytis, nes geriau nei apdaužyti keliai, ar vaiko išbėgimas į gatvę.

    vinipukas

  5. 2

    nu jus ir duodat, mamos. prie ko cia suniukas prie to pavadelio. kai turit viena vaika aisku lengva ji nuziuret, bet jai turi du vaikus ar daugiau. vienas i viena puse lekia, kitas i kita. sugaidyk jai toks geras.lengva sneket tom mamytem kurios turi viena vaikeli, paziureciau ka sneketumet jai butu daugiau. niekur iseit negaletumet, o yra daug vaiku kuriem zodziai 'negalima' kaip i siena. ar i kokia gatve islektu ar ka. ir tikrai nenuziuresi tu vaikiuku,kad ir su telefonu nekalbesi :))) as asmeniskai nesinaudojau siuo isradimu turiu viena vaika ir su juo susitvarkau, bet nesu pries tuos ''pavadelius''. bet kai turesiu daugiau vaiku tai ka gali zinot gal ir prireik, gi nezinai koks kitas tavo vaikas bus

    Anonimas

  6. 2

    esu mačiusi kaip vaikutį vedėsi su tuo pavadėliu.vaizdas žiaurus.vaikutis paėjo į šoną,motina prisitraukė.jei kažkam praverčia kodėlgi nenaudoti,betpati niekada nenaudočiau savo vaikui.auginu vaiką,o ne šuniuką.

    emiliukas

  7. 2

    mes turime "pavadeli "vaikuciui bet taip ir nepanaudojom :)kazkaip vaikuciai be jo uzaugo.bet manau labai geras dalykas ypac kai mamytes turi bedu del nugaros ar siaip kad netektu pastovei melyniu skaiciuoti.jis labai gerai prilaiko vaikuti ir neleidzia jam pastovei uzsigauti.:) tiesa lauke mazai mamyciu pamatysi su tokiu isradimu,matyt nepatogu eiti ir siaip...bet manau kad vaiko pavadelis geras pagalbininkas,o beto ir nebrangus.

    Pearl

  8. 2

    mano atsiliepimai apie si daikta tik patys geriausi, patys tokiu naudojomes kol vaikas ismoko vaikscioti,nereikia lenkti nugaros ir vaikas saugiau jauciasi kai griuna neparkrenta nes prilaikai su tuo "pavadeliu" na cia "pavadelis" gal per grubiai pavadintas, labiau tiktu petnesos, nes pavadeliai buna suniukam :)))
    tai vat mes naudojom ir labai dziaugemes,tikrai labai geras daiktas

    Milana69

  9. 1

    turejom, bet dabar as jo nepirkciau

    juratele

  10. 1

    As manau ir kad tas daiktas visiskai nereikalingas yra bent jau man mazai vaikstau kur su leliu ir taip jai reikes prisilaikysiu.Kurios gali tai sau leisti viska isbandyti kodel gi ne .

    ikmeskute