• 9ats.

    Kodėl kūdikis šypsosi?

    Maniškis šypsosi nuo pat gimimo ir jau devintas mėnuo. Šypsosi visiems tik pašnekink maloniai ar kaip nors įdomiai. Kiti kūdikiai jo amžiaus būna labai rimti. Draugai sako, kad aš pati labai artistiška, nuolat "maivausi", tai ir tas vaikas toks laimingas. Dar sako, šypsosi meilės ir aistros kūdikiai... O kaip jūs manot?

    labirintaJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    jai kudikui viskas gerai tai jis ir šypsosi o kad ten meiles ir aistros vaikai šypsosi tai nelabai tuo tikiu.

    mamyciuke

  2. 2

    mano mazyle tiju menesiuku ir taip pat visad ir visiems sypsosi :))) kj nueinam pas daktare tj sako kad tokiu vaiku lb mazai, sjp mes su vyru esame labai linksmi megstame pajuokaut, tai ir mazyle matyt tokia bus :)))

    gintarevaldas

  3. 2

    kudikiai nemoka kalbeti, tai tik sypsodamiesi arba verkdami gali isreiksti savo emocijas, jausmus. reiskia, tavo mazylis is prigimties smagus vaikutis :) genai irgi lemia. maniskis irgi toks, labai anksti pradejo sypsotis ir nuolat sypsosi, nesvarbu kalbina ar ne kalbina ji. savi ar svetimi - sypsosi visiems. sypsosi net kai valgo, kartais net pavargstu nuo jo sypsniu, bet man mamai smagu kai vaikui smagu :)

    romantike

  4. 2

    Na pradzioje kol dar maziukai tai vaikuciai nevalingai sypsosi tiesiog taip susipazista su savo visom galimom mimikom:) o veliau jau pradeda sypsotis ir pakalbinami, siaip kiekvienas vaikas sypsosi pakalbintas, tik vieniem laiko priprasti prie naujo zmogaus nereikia, kai kitiems jo reikia daugiau...Juk gerai kad nebijo zmoniu ir sypsosi, bendrauja:) Juk nenoretum kad pamates svetima zmogu jis imtu verkti:)

    Doviliuke

  5. 1

    manau visi vaikučiai dalina šypsenas, jei juos linksmai pakalbini, jei prieisi piktas, tai ko norėti iš kūdikio.

    vinipukas

  6. 1

    tai juk labai smagu nuolat tokia sypsenele matyti salia:) man vaikucio sypsena iki dabar kaip stebuklas atrodo nes maniskis tai toks rimtuolis,bet kas jo neprajuokins;)

    sandritute

  7. 1

    sąmoningai kūdikėlis šypsosi kažkur nuo 2mėn.kai jau moka užmegzti akių kontaktą.

    emiliukas

  8. 1

    Maniskis irgi nuolat juokiasi tik pakalbink ir krykstauja :) dabar mums 3 menesiukai toj pirma menesiuka tai nelabai nes visa laika pramiegodavo :) Ryte irgi abu keliames tik pasnekinu as ji ir jau issisiepes krykstauja ,saprdosi ,tik pamegink su juo nesisneketi jau pradeda pykti :)) Na man labai smagu sitaip bendrauti su kudikiu :)

    ikmeskute

  9. 1

    manau vaikuciui ateina toks laiko etapas kai jau pradeda nevalingai,paskui jau pakalbinti sypsotis.taip jie isreiskia dziaugsma,pasitenkinima.vaikas yra vaikas,rimtesni ne visada sypsena isspaus o kiti ,viskuo patenkinti sypsenas dalina i visas puses, o ypac savo artimiesiems :) daug lemia charakteris ir tai jau parodo koks vaikutis bus atety ;)beabejo jei teveliai bus rimtuoliai tai ir vaikutis bus is rimtesniu.bet man besisypsantis vaikas pats graziausias :D

    Pearl