• 11ats.

    Mano vaikutis (5mėn) visai negeria iš buteliuko.Maitinu pati ir tuom džiaugiuosi,tačiau buvo atvejis kai turėjau mažiuką palikti mamai 3val, o jis visą laiką pyko ir spjovė butelį lauk...Kaip pratinti vaiką prie buteliuko?

    LiukaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mūsų mergytė taip ir neįprato prie buteliuko, nors išbandėm įvairius žindukus- jokios gumos nė už ką. Iš pradžių girdėm pipele, nes trūko maisto ir skysčių, vėliau šaukšteliu, dabar (1m.3mėn.) jau geria pati iš puodelio, bet labai mažai, todėl vis dar maitinu pati, nežinau ką su ja daryti... Kai pieno trūko ir maitinau tik šaukšteliu, buvo išsivysčius mažakraujystė dėl maisto trūkumo, trūko svorio, o ji vis tiek - jokių buteliukų, o šaukšteliu greit pavargdavo ir nebeįkiši nė už ką.

    Giedre

  2. 3

    blogiausiu atveju galima su saukstuku sumaitinti.Maniskiui 8.5 tai ir arba is puoduko arba saukstuku girdau-buteliukas jam netiko :)

    Rita

  3. 2

    mums jau 8 mėnesiai irgi ta pati situacija, negeria visai iš buteliuko, tai ir nebevargstu, maitinu pati, o arbatėsiu su puodeliu specialiu snapeliu sugirdau po truputį

    pupa34

  4. 2

    nenori buteliuko ir nepratink, nes paskui gali atsisakyti krūties, geriau iš karto pratinti prie puodelio arba pamaitinti su šaukšteliu:)nes man buvo toks atvejis, kai pamaitinom vieną kartą iš buteliuko, tai paskui vargom visą dieną kol vėl pradėjo valgyti iš krūties:)

    Ernestukas

  5. 2

    kazkada as irgi norejau paziuret ar daug pieno turiu tai nusitraukiau ir supyliau i buteliuka.o kai mazylis(tuoj 5men.bus) atsikele daviau jau ne is krutines bet is buteliuko tai jis zaide,zaide su tuo buteliuku.mat jis net soskes neima,nemoka ciulpt tai ir su nuo buteliuko soske po visa burna stumde bet matyt taip be zaisdamas viena kita kart gavosi atsigert tai kai pabande gerti normaliai gavosi labai patenkintas buvo.kadangi maitinu ji dar savo pienuku ,tai nenorejau daugiau pratint prie buteliuko pabijojau kad nebenores is krutines valgyt

    ingosius

  6. 2

    Mano mažutei jau 7 mėn. bet nuo 6 mėn. ir ji atsisakė buteliuko. Geria tik iš puoduko be snapelio, bet labai nenoriai ir nedaug. Valgo košes ir mano pieną, tai, kad visko jai užtenka. Todėl, jei reikia kuriam laikui palikti, palieku košelės. Taip ir išbūna. Aš tik vis bijau, kas bus kai nustosiu maitinti?

    elegancija

  7. 1

    na,jau paaugom....siuo metu esam 1.2m,dar maitinu,skyscius geriam is puoduko,o butelio taip ir nepripazino :)

    Liuka

  8. 1

    mamytes cia daug patarimu parase, as pritariu, kad girdytum is puodelio.

    mysteryy

  9. 1

    labai dėkoju už patarimus,jau bandžiau duoti iš puodelio,tikrai nekaip geria-springdamas,bet geria.... vyras su šaukštu girdė... o tiūtiuko irgi nemėgsta nuo gimimo....

    Liuka

  10. 1

    ačiū už patarimą,tikrai pamėginsiu.

    Liuka