Atsakymai

  1. 3

    labai puikus sumanymas,dvi sventes iskart,saunu

    SAULYTEEEE

  2. 3

    Abudu vaikucius krikstinau per ju pirmuosius gimtadienius. Ir nesigailiu. Juk galima padaryti graziu nuotraukyciu su kriksto rubeliais ir kriksto tevais, o veliau perrengti ir nufotografuoti su draugais ir tortu. Vaikutis tures grazius atsiminimus abiems atvejams, o teveliams bus maziau rupescio.

    trejetukas

  3. 3

    Manau, kad viena proga su kita švenčiama kartu tikrai nesusikirs. Ar labai vaikas supranta, kas tai yra gimtadienis, kas krikštynos. jei jau jam būtų kokie 4-5 metukai, tai jau Oho koks žmogutis, jau ir savo nuomonę pareikštų, ir dovanų paprašytų, ir svečių pasikviestų. O metukų? Nei jam kokią pramogą užsakysi, nei jis su vaikais kartu lakstys ar žais. Vis tiek mamytei ir tėveliui reikės jį prižiūrėti, nelabai paliksi patį vaikutį savarankišką. O jei atrodo, kad dovanų bus mažiau, kvietime nurodykite, kad šventė vyksta dviem progom, ir dovanų laukiam dviem progom:) Be to, krikštynos, man atrodo, būna tik sekmadienį, o gimtadienį galima atskirai su tėveliais pačio vaiko gimimo dieną paminėti, tortuką suvalgyti, žvakutę užpūsti. Vis tiek gimtadieniai vaikui reikšmingesni bus, kai jie bus vyresni ir labiau savarankiškesni. O dabar krikštynos - tai suaugusiems šventė ir rūpesčiai. Tai, kad kartu šventimas tikrai neblogas variantas.

    elegancija

  4. 2

    Manau, puiki ideja :) Dviguba svente :)

    Indruke

  5. 2

    Aš vaikus mažesnius krikštijau, maždaug pusmečio..

    Giedre

  6. 2

    as ir svarstau ar teisinga taip.Aisku musm patogu-vienas rupestis, maziau islaidu ir pan. bet ar grazu is vaiko puses?Juk atimi is jo svente,dovanas,proga pasiausti su vaikais.Tuo labiau kai vaikutis jau didesnis.Nezianu.Pati ir dvejoju ir nerandu galutinio sprendimo...

    Rita

  7. 2

    labas, as pati taip nedariau, ir nesiulyciau, nes kas dare taip visi musu pazystami nusivyle.bet aisku, cia keikvienos seimos yra reikalas, ir kiap kas nori taip tas daro.sekmes.

    ievutek

  8. 2

    Mes planuojame panasiai. Manau gal ir verta. kodel gi ne? Bus didele dviguba svente:) Pas mus liepos men,, tai ir oras gal grazus bus.

    dianela

  9. 1

    manau verta,dviguba svente

    ruta26

  10. 1

    šiaip dauguma pastebėjau,kad krikštynas daro su kokia ateinančia švente,ištikrųjų tai patogu,tačiau aš taip nedaryčiau.... krikštynos lieka krikštynoms....

    Liuka