• 16ats.

    Ka daryti, jei 3 mėn. kūdikiui pasituštinus išsitepa ir nugarytė? Gal netinkamas sauskelnių dydis?

    sveikos merginmos, toks klausimelis pas mane.Mano leliukui 3 men. ir sveriam kazkur virs 5 kg. Pampersus naudojam 4/9 kg.Tokia bedele pas mus kaip mazylis prisikakoja tai ir maikute,na nugarytes puseje buna kakota ,o kartais ir visa daug,niekaip nesuprantu ir pampersus keiciu daznai ir uzdedu lyg gerai ir nepermazi jie,papasakokit ar esate susidure su tokia problemele.

    oksaniukas19Kūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pas mus taip buvo,viskas i pavirsiu nugaros puses pratekedavo,tegdavo kaskart keisti rubus.del to tu pampersu ir yra minusas,kad nugaros daly neturi apsaugines pleveles sulaikyti ismatas.mes pakeitem i hugies(ten spec.skirta tokia nugaroj dalis yra kad neprateketu) ir problemu nebeturime,sekmingai naudojame,pabandykite pakeisti ir jus,gal bus geriau,nebijokite eksperimentuoti nes tik tokiu budu rasite tokius pampersus kurie tiks jusu vaikiukui.

    Anonimas

  2. 2

    Pas mus ir lygiai tokia pati bedele buvo abiem leliukam,bet cia nieko baisaus vaikai 3men. tik guli o kai skysciau daro aku tai ir perbega i nugaryte.Mano mergaite kai jau sedejo kaskur 5,5men. ir tatsisedus prisidarydavo tiek kad visa nugaryte budavo kakina.

    Ermita

  3. 2

    dekui jums labai mamytes uz atsaymus,na pampersus mes naudojam pampers firmos, kokybe gera ju, pas mane siuo metu ir vaikiukas skystokai daro ir po daug,tai gal todel ir prateka.Bet keisciausia tai kad kiausiukai visiskai svarus lieka o vat nugara iki kakliuko paskesta,na nieko bandysiu kitus pampersus,dar karta dekui visoms

    oksaniukas19

  4. 2

    tiesa raso anonimas(!),pabandyk pakeisti i huggies arba i happy,ten irgi yra tokia gumyte.mes huggies naudojom gana ilgai ir toks atvejis mum pasitaike tik karta,bet ten oooo kiek privaryta buvo...:)

    axom

  5. 2

    nu ne mes tokiu bedu neturejome mes visa laika naudojome pampers sauskelnes ir viskas buwo gerai.

    mamyciuke

  6. 2

    turejom tokia bedele ir mes. bet tuo metu dukryte skystokai kakodavo ir po labai daug per karta. tai ir islipdavo viskas per nugara. gal ir jum tas pats? mum susitvarke po kokios savaites. o del sauskelniu tai dukryte sveria 5.050kg bet dar dedu iki 6kg sauskelnes, ji labai smulki ir didesnis dydis dar per didelis mum.

    titina

  7. 1

    Maniskiui irgi buna kad dydis tinkamas bet pats pampersas nusmunka nuo ,,turinio,, :) svorio ,tai patarimas butu ant pamperso deti tokius triusikelius kelnytes ,

    gerimanta

  8. 1

    mums taip pat 3 men,tokio dydzio ,,pampers,, naudojam sauskelnes,ir kartais taip pat pasitaiko tokiu atweju:D

    Aksana

  9. 1

    ne nuo dydzio priklauso,mum ir buna tokiu situaciju,

    Indruleeeee

  10. 1

    ne nuo pampersu cia priklauso. pas mane irgi tas pats.naudoju pampers,tikrai geri.bet jei jau prikakaoja, tai buna viska apsikakoja.tiesiog pampersas sugert gal nespeja.bet mum tokia problema buvo kol mazesne mergyte buvo,db jai trys su trupuciu men, ir misinuka valgo,tai ne taip skystai kakoja,ir jau neapsikakoja nei nugarytes nei nieko,nepraleidzia pampersas.atsistatys su laiku,manau;)

    bantukas