• 2ats.

    mokykla dvikalbej seimoj

    sakykit,ar leidziant vaika i mokykla,sutaret su vyru ,i kokia butent,jei jusu seima yra dvikalbe?as esu lenke,vyras lietuvis,tad jau puse metu tarp musu kova del mokyklos..as norejau i lenku,nes pati ta mokykla baigiau,pazistu mokytojus,jie pazista mane,mokykla nedidele,remontuota,dar plus priestatas didelis,svaru grazu,modernu.abiturientai gerai islaiko egzus,stoja i geras aukstasias.klasese nedaug mokiniu,tad mokytojai gali beveik kiekvienam skirti demesio.o lietuviu..visu pirma toli(puse val kelio,per tuneli dar),klasese mokiniu daug (apie 25-28),biski toks bardakas,nesenai mergaite sumuse klasiokes,greitoji atvyko...bet nusileidau vyrui,jis sako as lietuvis ir mano vaikas mokysis liet.mok. ..teko ten ir uzrasyt.bijau,kaip jis ten bus,kaip eis toki kelia,ka ten matys..o lenku mok 10 min kelio.prie pat darzelio,kuri lanke..

    axomMokyklaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as lietuve o vyras rusas, as kategoriskai pries lietuvoje mokytis kitos kalbos mokyklose. Tad vyras su manimi nesigincina, ir tikrai leisime i lietuviu mokykla. Paskui vistiek bus lengviau

    Mila

  2. 4

    Labuke, as irgi lenke,o vyras lietuvis :) Vaika leisim i lietuviu mokykla... Gyventi bus daug lengviau... Dabar palyginu save, nes baigiau lenku m-kla, ir savo jaunesni broli, kuris siemet baige liet. m-kla... Ir jo liet tarme daug geresne nei mano, ir egzus laabai gerai visus issilaike. Namuose su vaiku reikia kalbet abiejom kalbom, bet m-kla turetu but liet.

    SweetCherry